Toyota Supra GR
(forrás: youtube.com)

Kifejezetten szeretjük azokat a reklámokat, amiben az autó nem csak díwmsztárgyként szerepel. A Toyota a legújabb kisfilmjével is épp ez a helyzet. Olyan elképesztően látványos, kreatív és persze vicces szpotot készítettek, hogy azon garantáltan te is szórakozni és ámulni fogsz. A főszerepben pedig nem más látható, mint az új Toyota Supra GR!

Toyota Super GR, ami mindenkinek jól áll

Volt egy időszak, amikor fénykorukat élték azok a reklámok, amelyek inkább egy kisfilmre hasonlítottak. Aztán valamiért lecsengtek ezek a szpotok és átvették a helyüket a biztonságra, technológiára kihegyezett reklámok. De szerencsére a Toyota felismerte, hogy bizony nagyobb sikert lehet aratni egy szórakoztató és látványos videóval. Nem is haboztak tovább, készítettek egy nagyjából öt perces kisfilmet. Ha pedig kíváncsi vagy, milyen vagányra sikeredett a Racetrack verzió, kattints ide: Őrülten vagány lett a Toyota Supra GR Jarama Racetrack kiadása

A Toyota munkatársai szerették volna megmutatni, milyen erősségek rejlenek a legújabb, ötödik generációs modellben. Fogták tehát a Supra GR-t és egy olyan környezetbe helyezték, ahol mindent ki tud adni magából. Igen ám, de az átlagvásárló nem csak a versenypályán szeretné használni bivalyerős autóját. El is kezdett ötletelni a marketinges csapat, és valami egészen elképesztő példákat hoztak fel.

Egyrészt ott van a pizzafutár, aki a lehető leggyorsabban szeretné kiszállítani a kemencében sült finomságot. De megemlíthetném még az autóversenyző overálban a zöldségeshez igyekvő háziasszonyt is. A drift és az utcai gyorsulásokról pedig már nem is beszélve. Egy azonban biztos: a Toyota Supra GR minden fontos tulajdonságát végül csak sikerült bemutatnia a gyártónak. Mindezt pedig egy végtelenül szórakoztató és jókedvre derítő kisfilmben megkomponálva.

További autóshíreinket itt találod: 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •