halburger palagyi eszter omv

A adventi időszakban jellemzően több időt töltünk az autóban, vásárolunk, karácsonyi fáért loholunk, tankolunk és bizony: dugóban ragadunk. Jó ha van nálunk ennivaló, ráadásul az egyik töltőállomás gourmet kollekciója olyan ételeket kínál, amelyek ugyanúgy az ünnepre hangolnak, mint a kedvenc dalaink, amelyek az autóból szólnak ilyenkor. Palágyi Eszter válogatásában halburger és aszalt szilvás pulyakolbászos szendvicsek kerülnek az OMV töltőállomásokra, de ünnepi salátát és két izgalmas desszertet is megkóstolhatunk.

Halburger ízletes pohárkrémekkel kiegészítve

Az elismert séf az olyan hagyományos ünnepi fogásokat, mint a hal vagy a szilvás pulyka ötvözte a street food stílusjegyeivel. A Gourmet Halburgerben a ropogós panírban rántott tőkehalfilét magyaros halmajonéz, vörös cheddar, fodros saláta és szeletelt lilahagyma egészíti ki. Az Aszalt szilvás pulykakolbászos szendvicsben pedig rusztikus, rozsos bagettbe kerül a petrezselymes pulyka grillkolbász, amelyet aszalt szilvás vajkrém, pirított hagyma és madársaláta tesz rendkívülivé. Újdonságként érkezik Palágyi Eszter ünnepi Cézár salátája, karácsonyi fűszerezésű csirkemellel és saját receptje szerint készült, különleges öntettel.

OMV szendvics karacsony

A desszertkínálat két új pohárkrémmel frissül: a karácsony klasszikus ízeit idézi a Meggyes-mákos, az ínyenc édességek kedvelőinek pedig izgalmas választás lehet a Diós-grillázs sütemény. Utóbbi igazán különleges élményt ígér, hiszen a diós linzermorzsa, bejgli, vaníliás sárga- és mogyorókrém, valamint grillázsmorzsa kombinációja.

omv desszert palagyi eszter

Az adventi időszak nyerő bora

A legújabb Palágyi-válogatás mellett a decemberi Hónap Bora is megérkezett. Szik Mátyás háromszoros magyar bajnok sommelier az adventi időszakra a Bujdosó birtok 2017-es Katamaránját (Cabernet Sauvignon, Carbernet Frank) ajánlja.

A Gourmet Selection termékei elérhetőek 69 töltőállomáson országszerte. Idegeskedés helyett tankoláskor szerezzük be ezeket, dőljünk hátra az autóban, és várjunk türelmesen: előbb-utóbb kikeveredünk a dugóból.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •