ötajtós mini cooper

Dr. Tóth Alexandra orvos, szülész-nőgyógyász szakorvos, meddőségi specialista egy héthónapos kislány édesanyja. Alexandra vállalkozó orvosként heti egy napot dolgozik, és két napon néhány órában online konzultációkat tart. Mindezek mellett pedig egy 1.5-ös turbo benzines, 6 sebességes automata váltós, ötajtós Mini Cooper boldog tulajdonosa.Mikor vetted az autódat?

Tavaly ősszel, amikor várandós lettem a kislányommal, akkor cseréltem le rá a háromajtós kis MINI-met. Nagyobb autót szerettem volna, hogy beférjen majd a baba és a babakocsi is. Végül erre a nagyon szép Electric Blue színű ötajtós MINI Cooper-re esett a választásom. Éppen belefér a babakocsi a csomagtartójába! Bár most tavasszal teszteltem és a kertészetben vásárolt virágok, a babakocsi, a férjem és a gyerek is szépen elfértek benne!

Miért szereted az ötajtós MINI Cooper-edet?

Mert egy vagány kis városi dodgem. Dinamikus, biztonságos és divatos. Mindenhova vele megyek, munkába, bevásárolni, családlátogatásra, szinte nincs olyan nap, hogy ne vezetném. Néha előfordu, hogy a hosszabb, családi utakra a férjem Ford Focusával megyünk. De ha a MINI Cooper-emmel utazunk, akkor biztosan én vezetek! Tavaly nyáron 28 hetes kismamaként is én vezettem le Horvátországba és ott is mindig én vezettem. Az övterelő mindent megoldott!

ötajtós kék mini cooperÚgy látom, nagyon szeretsz vezetni…

Imádok! Az autókhoz és a vezetéshez kötődik nagyon sok emlékem barátokról, szerelmekről, utazásokról, csalódásokról, kalandokról. Tavaly novemberben született meg a kislányunk, azóta érezhetően kevesebbet vezetek. Előtte azonban sokat vezettem, minden nap. Egy vidéki nagyvárosban nőttem fel, ott kezdtem el orvosként dolgozni az egyetemi klinikán, de sosem tudtam egy helyben ülni. Ingáztam Pestre rendelni, Szegedre ügyeletbe. Levezettem Sorrentóba az Amalfi-partra meglátogatni az unokatestvéremet, Szlovéniába raftingolni, nyaralásokra, a Balatonra, konferenciákra. Mindenhova!

Alexandra külföldi kalandjairól a következő oldalon olvashatsz.

1
2