4. Las Vegas: pókerparti és barangolás a Stripen

A nemzeti parkokat sok helyen hó takarja: a Yosemite ilyenkor részben le is van zárva, de a Grand Canyonban is mínuszok uralkodnak. Nem így Las Vegasban, ahol a sivatagi klíma ilyenkor is garantálja a kellemes, tavaszias időt, ami talán még megfelelőbb egy izzasztóan izgalmas pókerjátszmához, vagy egy barangoláshoz a Stripen, mint a fullasztó nyári hőség. Las Vegas lenyűgöző látnivalóit a Bellaggiótól a Shark Reef Aquariumig korábban már egy csokorba szedtük.

las vegas latnivalok szokokút
Káprázatos fény- és víziműsor Las Vegasban; fotó: Pixabay/suyashdixit

5. Hawaii: egzotikum kimaxolva

Ha azt hallod, “Amerika télen”, biztosan nem a Hawaii-szigetek jutnak eszedbe, pedig ez is Amerika, annak egy távolabbik pontja. Ha nem vágyunk másra, csak a pihenésre egy különleges, egzotikus és semmihez nem hasonlítható környezetben, akkor célozzuk meg a az egzotikus szigetvilágot! Ide érdemes minimum 10 napra utaznunk, hogy kipihenjük a repülőutat és kiélvezzük a szigetvilág szépségeit.

Hawaii szigetek
Az ötvenedik tagállam: Hawaii

A szigetek közül O’ahu a mozgalmas turistaközpont, ahol a szörfleckéktől kezdve az ikonikus Pearl Harbor kikötő felderítéséig rengeteg program közül válogathatunk. De akkor sem járunk rosszul, ha csak csodáljuk a vulkánokkal, trópusi orchideákkal és zöld hegycsúcsokkal tarkított, egyedülállóan gyönyörű tájakat.

Forrás: Discover America Hungary Egyesület; fotók: Pixabay

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
1
2
3