Oscar-gala vörös szőnyeg
(Forrás: Oscar/ LexusUSA)

Az Oscar-díjátadó legalább annyira szól a divatról, mint a színészek és színésznők elismeréséről. A díjátadó mellett minden évben az Oscar-gála egyik leglátványosabb momentuma, amikor a sztárok bevonulnak azon a bizonyos vörös szőnyegen, hogy bemutathassák lélegzetelállító dizájner ruhakölteményeiket és a hozzájuk tartozó ékszereket.Oscar-gála: filmek, ruhák és…autók?

A sztárokat az eseményhez méltó luxusautókban furikázzák a helyszínre. Azonban nem tudjuk nem észre venni, hogy ezek a dögös kocsik sosem kapják meg az őket megillető szerepet. Éppen ezért eljátszottunk a gondolattal, hogy mi lenne, ha a megszokott és kissé unalmas fekete luxusterepjárók helyett a hollywoodi hírességek ruhájukhoz megfelelő autókkal érkeznének a díjátadóra. Vegyük sorra a 92. Oscar-gála legjobban öltözött vendégeit, és nézzük meg, milyen kocsik illettek volna hozzájuk.

Brie Larson: Veterán rózsaszín Cadillac

Brie Larson vörös szőnyeg
(Forrás: USA Today/Pixabay)

A Marvel kapitány főszereplője egy csodaszép halványrózsaszín Celine estélyit válaszott az idei Oscar-gála vörös szőnyegére. A Hedi Sliman által tervezett ruha különlegessége, hogy nem kevesebb, mint 120 ezer flitter és 110 ezer üveggyöngy díszíti. Ehhez a klasszikus stílushoz egy amerikai klasszikus dukál, mégpedig egy 1959-es Cadillac Eldorado.

Renee Zellweger: Lexus UX

Oscar-gala vörös szőnyeg
(Forrás: Oscar/ LexusUSA)

A Judy című filmben a legendás Judy Garlandot alakító Renee egy hófehér, flitterekkel borított selyem Armani darabot választott. Ha rajtunk múlik, mi egy szintén hófehér Lexus UX-et küldtünk volna érte, amelyben stílusosan érkezhetett volna az Oscar-gála after partijára a frissen díjazott színésznő.

A cikk a következő oldalon folytatódik. 

1
2