Budapest Park
Szabadtéren élvezhetjük újra a koncerteket (fotó: Facebook/Budapest Park)

Egy végtelennek tűnő tavasz lezártával újra megnyitja kapuit a Budapest Park. A hely, ahol szinte mindenkinek született már valami izgalmas, titkos, vagy éppen zavarba ejtő emléke. Nincs ez másként a Parkban fellépő zenészekkel sem. Nem is csoda tehát, hogy a hely nyitását ünneplő videóban a személyes élmények voltak a főszereplők.

“Lesz tánc”

A Budapest Park újranyitását népszerűsítő kisfilmben az emberi kapcsolatoké, és a fellépők Parkhoz fűződő szép emlékei a főszerep. Emellett azért megtalálhatóak az irónia jegyeit felsoroltató vonások is. A videóban résztvevő személyek amiatt is különlegesek, mivel ők azok az ismert zenészek, akik évről évre rendszeresen visszatérnek a Park színpadára. A teljesség igénye nélkül az alábbi művészekkel találkozhatsz a videóban és a bulihelyszínen egyaránt: Halott Pénz, Horváth Tamás, Tankcsapda, Wellhello, Supernem, Punnany Massif, Honeybeast, Carson Coma, 30y vagy éppen Dzsúdló.

A videó további különlegessége, hogy a zenészek arcán nem beállított műmosolyt láthatunk, hanem igazi boldogságot. Olyan felhőtlen örömöt, amelyet csak a hamarosan élvezhető élőzene és koncertek nyújthatnak. A boldogság másik részét pedig az adta, hogy a zenészek többsége nem sokkal korábban tudta meg, hogy a kormány engedélyezte a zenés-táncos rendezvények újbóli megtartását.

Személyes hangulat megidézése

A kisfilm egyedi hangulatát csak tovább fokozta, hogy a felvétel közben a folyamatosan zajlottak az előkészítő munkálatok, ám ez egy cseppet sem zavarta a művészeket. Olyannyira nem, hogy a videó kedvéért a Tankcsapda énekese, Lukács László még a saját hajszárítóját is magával hozta egészen Debrecenből. De ugyanilyen lelkes volt Tarján Zsófi is, aki saját kutyájáról, Lajosról készít festményt. A legnagyobb meglepetést mégis Horváth Tamás okozta, aki a klipben a hamarosan kezdődő koncertjének a dátumát tetováltatja magára. Az ötlet azonban annyira megtetszett neki, hogy a felvételek végeztével már egyeztetett is tetováló barátjával, hogy a jelenetet az életben is megvalósíthassa.

Pálffy András, a Park alapítója és vezérigazgatója szerint nehéz szavakkal megfogalmazni, hogy milyen érzés újból fogadni az első látogatókat a Budapest Park területén. Majd hozzátette: Június 3-án egy próbaüzemmel egybekötött meglepetéskoncerttel háláljuk meg jónéhány hűséges jegyvásárlónknak a kitartását és támogatását. Június 4-től pedig újraindul a rock ‘n’ roll: a Vad Fruttik koncertjével nyitjuk meg a tizedik évadot – hangzott el a kreatív.hu-nak adott interjúban.

A Budapest Park koncertjeit egyelőre kizárólag védettségi igazolvánnyal lehet látogatni. A szórakoztatóhely üzemeltetői és tulajdonosai szerint azonban ez nem fogja nagymértékben befolyásolni a látogatók számát. A járványügyi óvintézkedéseket pedig kiemelt szinten biztosítja a Park. Több kihelyezett beengedő kapu, számos kézfertőtlenítő és készpénzmentes fizetési lehetőség is a biztonságos szórakozást garantálja.

Ezek a cikkek is érdekelhetnek: 

(forrás: kreativ.hu)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •