Az OIL! benzinkút kisfilmjében driftel a Miss World Hungary

Humoros reklámfilmet forgattak a német OIL! töltőállomás hálózat népszerűsítésére. A humorista Aranyosi Péter mint benzinkutas és Nagypál Krisztina, a 2019 Miss World Hungary győztese szerepelnek a kisfilmben. A történet szerint Kirsztina mint driftelő versenyző száguld be a benzinkútra, ahol a benzinkutas álla leesik a mutatvány és a gyönyörű nő láttán. Ám eláruljuk, hogy az autót nem Krisztina vezeti, hanem Nagy Árpád drift versenyző, akinek fantasztikus manőverei életre keltik az ikonikus Ladát. A márka éppen mostanában ünnepelte 50. évfodulóját, ezért a reklám a félvszázados Lada előtt is tiszteleg.

Ismerd meg a töltőállomás-hálózatot!

A hamburgi székhelyű Marquard & Bahls Nyugat-Európa vezető magántulajdonban lévő, független üzemanyag forgalmazó vállalata, mely a világ számos országában képviselteti magát már több évtizede. Az OIL! márkanév 1994-ben került a Marquard & Bahls üzemanyag nagykereskedelmi leányvállalata, a Mabanaft tulajdonába. Ausztriában, Magyarországon, Németországban, Svájcban és Dániában jelenleg több mint 370 OIL! töltőállomás szolgálja ki a magas színvonalú üzemanyag iránti igényt. Magyarországon jelenleg 50 OIL benzinkút található, főleg vidéken.

Töltőállomás-kisokos

A Drive Me Baby-n már számos alaklommal volt napirendi téma az üzemanyag és a töltőállomás tudatos használata. Beszéltünk róla, hogy bár hosszú idő kell hozzá, akár hónapok, jó esetben fél év, de érdemes felkészülni rá, hogy az autó hosszútávú használata nélkül könnyen megromlik az üzemanyag. Januárban kibeszéltük, hogy miért kell vagy éppen miért nem kell félnünk az új E10-es benzin tankolásakor. Tippeket is adtunk, hogyan költs kevesebbet üzemanyagra. Sőt, arról a nemkívánatos témáról is beszéltünk, hogy mit lehet tenni, ha benzint tankoltál dízel helyett.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •