Notino Mammut

Ki mondta, hogy az ősz csak a bekuckózásról és a forró teáról szól? A Mammut tudja, hogyan vigyél életet a szürke, ködös napokba! A bevásárlóközpontban nyitotta meg kapuit a Notino legújabb üzlete, ahol bepillanthatsz a szépségápolás jövőjébe! Ha pedig mediterrán stílusfrissítésre vágysz, a Mango hamarosan nyíló üzlete vár.

Virtuális tükör és digitális parfümtanácsadó – futurisztikus szolgáltatások a Notinoban

Az ápolt és egészségtől ragyogó bőr már önmagában elég ok arra, hogy jobban érezzük magunkat az őszi napokon. A Mammutban nemrég nyílt közel 400 négyzetméteres Notino üzlet a legújabb bőrápolási és szépségtrendekkel, valamint innovatív szolgáltatásaival épp ebben segít nekünk. A szépség új birodalmában széles termékkínálatból és olyan exkluzív márkákból is választhatunk, mint a DIOR, a Dr. JART +, a Novellista, a Benefit, a Shiseido, vagy a Maison Margiela.

Notino Mammut

Az AirParfume techológia segítségével megtalálhatjuk a hozzánk legjobban passzoló illatot, ha pedig bizonytalanok vagyunk, melyik rúzs vagy szemfesték állna igazán jól, egy speciális, virtuális tükörrel próbálhatjuk ki magunkon a legkülönfélébb kombinációkat. Ha tudni szeretnénk, mivel tegyük szebbé bőrünket és hajkoronánkat, a Lancôme Nexa bőrápolási diagnosztika és a Kérastase hajstúdió is a rendelkezésünkre állnak.

Parfümteszt

Notino

A mediterrán stílus esszenciája: Mango hamarosan a Mammutban is

Tengerpart, napfény, életöröm – a mediterrán életmódot és kultúrát testesíti meg immár 35 éve a népszerű spanyol divatmárka, a Mango. A slow life és a részletek tisztelete jelenik meg a márka időtlen kollekcióiban, melyekben a fenntarthatóság is fontos szerephez jut.

A Mango összesen 100 piacon van üzleteivel jelen. A Magyarországon is népszerű márka ez év végén a Mammut Bevásárlóközpontban nyitja meg legújabb üzletét. A több mint 400 négyzetméteres üzlet minden bizonnyal a divatrajongók új kedvence lesz.

Mammut épületfotó

Jó tudni! A Mammut Bevásárlóközpont új, izgalmas márkakínálata mellett most a SPOT applikációval teszi még nagyobb élménnyé a vásárlást. Az app letöltésével vásárlásainkkal pontokat gyűjthetünk, amiket extra ajándékokra válthatunk be. Ráadásul mindig képben leszünk a Mammut újdonságokról és a legújabb kedvezményekről is, az interaktív térkép segítségével pedig könnyedén megtaláljuk bármelyik üzletet.

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •