strandpapucs 2022

A nyár beköszöntével feltétlen gondolnunk kell a nyaralásra is. Ennek pedig elengedhetetlen kelléke a megfelelő strandpapucs. Nem véletlen tehát, hogy ezek a lábbelik is tényezőnek számítanak az aktuális divatban. Így ha szeretnénk odafigyelni megjelenésünkre a vakáció alatt, akkor fontos, hogy az itt is figyelemmel kísérjük az aktuális trendeket. Különösképp lényeges odafigyelni a strandpapucsokra, mivel a nyári hőségben a mindennapi viseletek között is fontos szerepet játszanak az aktuális trendekben.

Strandpapucs a mindennapokra – milyet válasszunk?

Az idei strandpapucs kínálatban számtalan különféle darabot megtalálhatunk. A bőséges anyag- és fazonválaszték viszont sokakat könnyen megkavarhat. Ha ilyen célból szeretnénk lábujjközédugós papucsot venni, akkor kiemelten fontos, hogy elkerüljük a vékony szivacsos talpú darabokat. Ezek ugyanis leginkább csak a vízparti ejtőzéshez ideálisak. Az utcai közlekedés során könnyen megsérülhet bennük a lábunk, ráadásul ezeknek a lábbeliknek a szilikon pántjuk is könnyedén elengedhet – ami szintén balesetveszélyes lehet. Azonban ezen fazon is tartalmaz bőven erősebb konstrukciókat, amelyek bőrből vagy vastagabb szilikonból készülnek. Így tehát, ha a mindennapokban egy mutatós strandpapucsban szeretnénk feszíteni, akkor ezekből az erősebb kivitelű darabokból válogassunk inkább. A stílus tekintetében idén nyáron pedig leginkább a visszafogott pasztell és az élénkebb cukorka színek, valamint neon árnyalatok tarolnak igazán. Ebből adódóan akár a mindennapokra, akár csak a vakációzás idejére szeretnénk strandpapucsot vásárolni, ezek a színek lesznek a legnyerőbbek. A legtöbb nagyáruház már javában kínálja ezeket, például a CCC-nél is számtalan ilyen trendi darabot megtalálhatunk. Érdemes ránézni a kínálatukra, mivel mind a webáruházuk, mind pedig a különféle üzleteik elégé erősen odafigyeltek ezeknek a beszerzésére. Ráadásul minőségi darabokat kínálnak, amely kiemelten fontos, ha nem csupán egy nyárra akarunk strandpapucsot kínálni.

Mivel viseljünk strandpapucsot?

A nagy kánikulában valószínűleg nincs is olyan mindennapi nyári öltözet, amely mellé ne passzolna egy ízléses strandpapucs. Csupán arra érdemes odafigyelnünk, hogy az adott lábbeli harmonizáljon a szettünk többi színével. Legyen szó csinos nyári ruhákról, szoknyákról vagy farmer sortokról, egy pár csinos strandpapucs a mindennapokban garantáltan feldobja majd az öltözetünk. Amiket érdemes elkerülni ilyenkor, az a hosszúnadrágok viselése – már ha van olyan, aki a negyven fokban szívesen flangál ilyen öltözékben. Az etikett szerint ugyanis ilyesmit nem igazán illik hosszúnadrággal viselni. Persze lehet ezt a kombinációt is ízlésesen kivitelezni, azonban az esetek többségében az eredmény általában eléggé közönséges megjelenés lehet. Ha viszont ragaszkodunk ehhez az összeállításhoz, akkor egy vékony anyagú slim fit farmer bőrből készült papuccsal lesz a megfelelő választás. A papucs színe pedig passzoljon az öv és a táska színeihez. Viszont a legízlésesebb összeállítás, amely a nyári hangulatot idézi, ha valamilyen rövid farmersortot vagy miniszoknyát kombinálunk egy vidám, színes nyári toppal – és ehhez választunk strandpapucsot. Nem csupán mutatós, de rendkívül praktikus viseletet is kapunk így, amely segíthet átvészelni a tomboló hőséget.

Támogatott tartalom.

Ez is érdekelhet:

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •