GreenGo kedvezményes zónái
A zónák pontos határairól az alkalmazásban találhatunk részletes infókat

Több mint bérlet! Közösségi autózásra jogosító MOL Limo, SHARE NOW és GreenGo kupon jár annak, aki július 1. és 31. között vásárol, már erre az időszakra is érvényes, negyedéves BKK-bérletet! Olvass tovább, és megtudhatod, hogyan veheted igénybe a kedvezményt. Tipp: Céges autó, közösségi autó, taxi: kiderült, melyik a költséghatékonyabb

Közösségi közlekedés kicsit másképp

A Budapesti Közlekedési Központ és autómegosztó partnerei különleges ajánlattal kedveskednek a BKK ügyfeleinek. Minden július 1. és 31. között megvásárolt negyedéves bérlethez egy-egy 5000 forint értékű kupon jár a MOL Limo, a SHARE NOW és a GreenGo autóira, ha a bérlet érvényességének kezdete erre az időszakra esik.

bkk negyedéves bérlet közösségi autózás kupon
A promócióban csak olyan személyek vehetnek részt, akik legkésőbb a regisztráció napján betöltötték a 18. életévüket, és legalább 1 éves jogosítvánnyal rendelkeznek

A regisztrálókkal legkésőbb a regisztrációt követő 4. munkanapon felveszik a kapcsolatot az autómegosztó szolgáltatók és – amennyiben adottak a feltételek – jóváírnak egy-egy, egyenként 5000 forint értékű kupont, amelyet a jóváírás napjától kezdődően 100 napig lehet felhasználni. A kuponok nem átruházhatók, csak a regisztrált bérlet tulajdonosa használhatja fel őket. Ha valaki még nem regisztrált az autómegosztó szolgáltatóknál, minél előbb tegye meg, hogy megkaphassa a kupont! Felfüggesztett felhasználói fiók esetén a kupon értékét a fiók aktiválását követően írják jóvá.

A negyedéves bérleteket a BKK Ügyfélközpontjaiban, valamint a BKK jegy- és bérletkiadó automatáiból, valamint a mobilapplikácón keresztül is meg lehet vásárolni. A promócióval kapcsolatos minden további részlet ezen az oldalon olvasható, ahol a megvásárolt bérlet regisztrációja is elvégezhető.

Ha érdekel a közösségi autózás az alábbi cikkeinket feltétlenül olvasd el:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •