molnár anikó instagram agysorvadás
(Fotó: Molnár Anikó/Instagram)

Az egykori Nagy Ő és ValóVilág-szereplőnél tíz éve kisebb fokú sorvadást diagnosztizáltak. A jelenleg sminktetoválóként dolgozó Molnár Anikó a Blikknek mesélt először kálváriájáról. Tipp: Tóth Dávid, A Nagy Ő elárulta, mi alapján dönt az érte versengő nők között

Molnár Anikó elfogadta, hogy nem tud mit kezdeni gyógyíthatatlan betegségével

Anikónál az első tünetek akkor jelentkeztek, amikor az Egyesült Államokba költözött. A környezetváltozásnak tudta be a kellemetlen fejfájást, de azután sem múlt, hogy visszaköltözött Magyarországra. „Elmentem egy MRI-vizsgálatra, és kiderült, hogy van egy kisebb sorvadás, elváltozás az agyamban, amitől borzasztóan megijedtem. És a doki sem tudott megnyugtató dolgot mondani – emlékezett vissza Molnár Anikó, aki félt hogy vajon milyen hatással lesz életminőségére a betegség.

Anikó ezért pszichológushoz fordult, ahol számtalan tesztet végeztek az elméjén, hogy okozott-e már bármilyen károsodást az elváltozás, de a vizsgálatok jó eredménnyel zárultak. „Szerencsére megállt a növekedésben” – árulta el a Anikó, aki azóta is öngyógyítást alkalmaz. „Eleinte persze, szörnyen megijedtem, féltem, mi lesz a beszédemmel, a mozgásommal, fogok-e tudni dolgozni, de hál’ istennek, nem tapasztalok semmit. Átadtam magam a sorsnak, elfogadtam, nem veszek róla tudomást, mert egyébként sem lehet vele mit kezdeni, a félelem pedig csak a rosszat táplálja.”

Aktuális hírek és bulvársztorik, amiket nem hagyhatsz ki:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •