google pay mobilfizetés
(Fotó: Mika Baumeister/Unsplash)

Mostantól a magyarországi Android felhasználók még egyszerűbben fizethetnek a Google Pay alkalmazás segítségével. A Google Pay applikáció egyesíti mindazt, amire a pénztárnál szükség van: gyors és egyszerű fizetési módot kínál az üzletekben, valamint többszintű biztonsággal védi a fizetési adatokat. Te szoktál mobillal vagy esetleg okosórával fizetni? Ezt se hagyd ki: Bankkártya helyett okostelefon: Egyre népszerűbb a mobilfizetés

Nem csak fizetéskor hasznos a Google Pay alkalmazás

Sőt, a fizetés megkönnyítése csak egy dolog, amiért imádjuk a Google Pay applikációt, ez ugyanis megkönnyíti a beszállókártyák tárolását, a hűségpontok beváltását és a kártyák kezelését is. A Google Pay Magyarországon a Wear OS-en is elérhető lesz megkönnyítve az okosórával történő fizetést. További funkciók bevezetése, valamint új partnerek csatlakozása is várható a későbbiekben.

okosóra fizetés
Az okostelefonos fizetés mellett egyre népszerűbb az okosórás mobilfizetés is (Fotó: DCStudio/Freepik)

A Google Pay alkalmazás jelenleg a világ több mint 30 országában áll a felhasználók rendelkezésére. A Google többrétegű megközelítést alkalmaz a biztonságos fizetések érdekében. Fizetéskor a felhasználó tényleges számlaszáma helyett a virtuális kártyaszámát osztja meg a kereskedővel. Ha pedig a telefonja elveszik vagy ellopják, a “Find My Device” (Google Készülékkereső) segítségével megtalálhatja, zárolhatja készülékét vagy törölheti annak tartalmát. Ezeknek és más funkcióknak köszönhetően a Google biztonságosan tárolja felhasználói, partnerei és fejlesztői információit. Az alkalmazás a Google Play áruházból tölthető le.

Hasonló témában íródott cikkeinket se hagyd ki:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •