új bmw m5 CS
A limitált szériában készülő, exkluzív BMW M5 CS a legendás BMW M5 első különkiadásaként érkezik meg az utakra

Ahogy arról már mi is beszámoltunk, limitált szériás BMW van a láthatáron – a CS különkiadások sorában érkezik az exkluzív modell, amely luxus minőségű stílusjegyeket visel. Ennek megfelelően az M5 CS ára sem semmi…

Mit tud az új és erős modell?

A BMW M5 CS páratlan vezetési- és utazási élményét a fedélzeten egyszerre négy utas élvezheti – a vezető és első utasa minden irányban állítható, kikönnyített M Carbon sportülésekben, a hátsó sorban ülő két utas pedig egy-egy önálló ülésben.

A BMW M5 CS utasterének sportosságát és exkluzivitását gondosan összeállított részletek nyomatékosítják. Az Alcantara-borítású BMW M sportkormány vörös hátterű 12-órás jelzése klasszikus versenyautó-örökség. A kormány mögötti váltófülek szénszálból készültek, a kormány küllőit pedig fekete króm betétek díszítik.

m5 CS bmw
A BMW M divízió új nagyteljesítményű zászlóshajója luxus minőségű stílusjegyeket visel magán

A BMW M5 CS kereken 3 másodperc alatt gyorsul fel álló helyzetből 100 km/órás tempóra. A különkiadásnak mindössze 10,3 másodpercre van szüksége ahhoz, hogy álló helyzetből elérje a 200 km/órás sebességet. A BMW M5 CS végsebességét a hajtáslánc vezérlőelektronikája 305 km/órában korlátozza. A BMW M5 CS modellhez alapfelszereltségként kínált M Carbon kerámia fékrendszer elementáris lassulást garantál.

Íme, az M5 CS ára!

A BMW M GmbH eddigi legerősebb, 4.4 liter hengerűrtartalmú, V8-as, 635 lóerős benzinmotorjával érkező BMW M5 CS már rendelhető hazánkban 60 450 000 forintos indulóártól.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •