új BMW M5 CS
Kereken 3 másodperc alatt gyorsul fel álló helyzetből 100 km/órás tempóra

Limitált szériás BMW a láthatáron! A rendkívül sportos CS különkiadások sorában érkezik egy igazán exkluzív modell, amely egyszerre négy utasnak kínál felejthetetlen vezetési- és utazási élményt. A BMW M divízió új nagyteljesítményű zászlóshajója, a BMW M5 CS kimagasló menettulajdonságait páratlan, luxus minőségű stílusjegyek nyomatékosítják.

A motorháztető alatt dolgozó 4.4 liter hengerűrtartalmú, V8-as benzinmotor 467 kW / 635 lóerő maximális teljesítményével – amely 7 kilowattal / 10 lóerővel szárnyalja túl a BMW M5 Competition maximális teljesítményét – a BMW M5 CS a BMW M divízió fennállásának eddigi legerősebb modellje. Hétköznapi használhatóság és a zárt versenypályákon is vérpezsdítő menetteljesítmény – ezt tudja az különkiadás, amelyet BMW M xDrive intelligens összkerékhajtással váltottak valóra.

A versenyautók emlékét őrzi a BMW M5 CS

A vezető és első utasa minden irányban állítható, kikönnyített M Carbon sportülésekben, a hátsó sorban ülő két utas pedig egy-egy önálló ülésben tud elhelyezkedni. Az integrált fejtámlák mindegyik ülésen a Nürburgring legendás aszfaltcsíkját idézik, amelyhez a két első ülésen világító M5 logó is társul. A legendás GT versenyautók emlékét őrzi az első fényszórók „L” alakú menetfénye – tompított fénynél, távolsági fénynél és üdvözlőfénynél a fehér helyett sárgán világítanak.

BMW M5 CS

Goldbronze árnyalatú kiegészítők, szénszála elemek

Első ránézésre a BMW M5 CS különkiadást exkluzív, Goldbronze árnyalatú karosszéria-kiegészítők és szénszálból, illetve szénszál-erősítésű műanyagból (CFRP) készült elemek különböztetik meg a BMW M5 Competition modelltől. A BMW M5 CS hűtőrács-kerete, valamint a hűtőrácson, az első kerékjárati ívek légkivezető nyílásaiban és a csomagtérajtón olvasható „M5 CS” logók Goldbronze árnyalatban ragyognak. Ahogyan a 20” méretű, Y-küllődizájnú BMW M könnyűfém keréktárcsák is. A küszöbökben világító „M5 CS” embléma látható.

limitált szériás m5

A különkiadás motorházteteje teljes egészében szénszál-erősítésű műanyagból, a légbeömlő nyílások pedig átlátszó lakkal fedett szénszálból készültek. Az első lökhárító koptatói, a külső visszapillantó-házak, a hátsó légterelő szárny és a diffúzor egytől egyig szénszál-erősítésű műanyagból készült. Emiatt a BMW M5 Competition modellhez viszonyítva a limitált szériás BMW hozzávetőlegesen 70 kilogrammal alacsonyabb saját tömeggel rendelkezik. A sport kipufogórendszer rozsdamentes acélból készült végei rendkívül meghatározóak.

2021 BMW M5 CS

A Brands Hatch Grey metál karosszériafényezési árnyalat mellett két exkluzív matt fényezés is elérhető a különkiadáshoz: a Frozen Brands Hatch Grey metál és a Frozen Deep Green metál.

A következő oldalon megmutatjuk az utastér sportos részleteit!

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
1
2
3