sörfogyasztás vörös sör
A nem ízesített alkoholmentes sörök piacán jellemzően világos fajták voltak jelen, egészen mostanáig; fotó: Unsplash/Wil Stewart

Új sörrel bővül az alkoholmentes sörpiac: a Dreher szakemberei egy Vörös Sörrel nyújtanak alternatívát a fogyasztóknak. Az egyedi eljárással készülő főzet sötétebb színével és markánsabb ízével eltér mindentől, amit eddig az alkoholmentes sörök piacán megszokhattunk. A jellegzetes ízű alkoholmentes Vörös Sör már kapható a boltokban 0,5 literes dobozban és üvegben.

Így készül a Vörös Sör

A sörlevet infúziós cefrézéssel készítik, majd speciális élesztőt használnak, amely segítségével extrém alacsony alkoholtermelés mellett is megjelennek az erjesztéskor keletkező ízkomponensek. „Az új recept és gyártási technológia megtervezésekor azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy a világos típusú alkoholmentes sörök mellett egy izgalmas terméket vezessünk be a nem ízesített alkoholmentes sörök piacára. A Vörös Sörrel valódi söríz élményt adunk alkoholmentes változatban” – mondta Négyesi Fruzsina, a hazai márkák marketing vezetője. A nem ízesített alkoholmentes sörök piacán eddig számos márka, de jellemzően világos típusú, vagy többségében világos fajta volt jelen. Ezen változtat most a Dreher 24 Vörös Sör, kiszélesítve az alkoholmentes sörkategóriát Magyarországon.

 

A Dreher Sörgyárak elkötelezett a felelős alkoholfogyasztás mellett, amelyet a 11 éve futó Ésszel iszom programjával támogat. A 2009-ben indított kezdeményezés célja, hogy változatos eszközökkel és hatásos üzenetekkel kezdeményezzen párbeszédet a témában. A felelős alkoholfogyasztás jegyében a vállalat változatos alkoholmentes termékportfóliót is kínál alternatívaként a fogyasztóinak.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •