Across SUV
Megnyugtató biztonságot kínál mind a sofőr, mind az utasok számára

A kifinomult plug-in hibrid rendszerrel és E-Four összkerékhajtással felszerelt modell kompromisszummentes teljesítményt és hatékonyságot biztosít egy teljes értékű modern SUV képességeivel és stílusával. Az ACROSS az első modell, amelyet a Toyota és a Suzuki közötti együttműködés keretében gyártanak a Toyota Motor Corporation jóvoltából. A Suzuki ACROSS értékesítése 2020 őszén kezdődik Európában.

Feltűnő SUV design

Az ACROSS merész és sportos kialakítása minden oldalról magabiztosságot sugároz. Az egész autón átívelő, robusztus és szögletes motívumok határozottságát tovább növeli a jellegzetes SUV sárvédő ív, a sportos nagy, hűtőrács, valamint a kiemelkedő ezüst díszítéssel ellátott lökhárító mind segítenek kifejezni a modell sokoldalúságát. További meghatározó külső elemek a kifinomult LED-es fényszórók távolsági fényszóróasszisztenssel és LED-es nappali menetfénnyel (DRL), valamint a prémium minőségű 19 colos könnyűfém felni, fekete fényezésű berakással és egy jellegzetes, csiszolt felülettel. Az ACROSS várhatóan az alábbi hat különböző színben lesz elérhető.

Across színek

 

A Suzuki ACROSS komfortot és luxust kínál

Az autó belső terét úgy tervezték, hogy teljeskörű komfortot és luxust, valamint magabiztos vezetési élményt nyújtson. Az autó minden része jól kidolgozott, az anyaghasználat minőségi, amelyet a műszerfal és az ajtó burkolatok puha párnázása egészíti ki. A vezető és az utasok élményét tovább növeli a középkonzolon elhelyezett 9 colos érintőképernyő.

Suzuki Across belső tér
Kompatibilis az Apple CarPlay, Android Auto és a MirrorLink rendszereket használó okostelefonokkal

A hatalmas, 490 literes csomagtérben kényelmesen elférnek a különböző méretű poggyászok, jobb oldalán elektromos aljzat és kiegészítő tároló található. A Suzuki ACROSS praktikus tárolóhelyekkel is rendelkezik, beleértve az első ajtókban elhelyezett rekeszeket, a középkonzol tárolóját, a pohártartókat és a konzoldobozt.

A cikk a következő oldalon folytatódik. 

1
2