DS 7 CROSSBACK LOUVRE

Hazánkba is megérkezett az a két példány, amelyet a párizsi Louvre múzeummal közösen tervezett a DS Automobiles: a DS 7 Crossback Louvre. A limitált széria exkluzív, művészi, és magával ragadó.

A múlt és a jövő összefonódása

Az egykori királyi rezidencia, a Louvre-palota immár nyolc évszázada része a francia történelemnek. A több száz éves műemlékek mellett a múzeum számos kortárs alkotásnak is helyt adott, mint például az Ieoh Ming Pei által tervezett üvegpiramis. A DS Automobiles 2015 óta áll partneri kapcsolatban a múzeummal, így nem is volt kérdés, hogy górcső alá hozzák az örökség és a modernség közös megjelenését. A jövőbe mutató innováció célja pedig nem más, mint hogy világszerte népszerűsítse Franciaországot és Párizst.

A múzeum jellegzetes stílusjegyei egyaránt megtalálhatóak a motorháztetőn, a csomagtartóajtón és az első ajtókon is. A DS 7 Crossback Louvre fekete visszapillantó tükör burkolatain megjelenő lézergravírozással felvitt piramis az elegancia egyértelmű mutatója. Erre pedig csak mindinkább ráerősítenek az újfajta kivitelű, 20 colos Alexandria keréktárcsák. A belső térben, a szellőzőkön és a műszerfalon 3D nyomtatásban jelenik meg a múzeum közelében található üvegpiramis. Ugyanez a motívum lelhető fel a középső rakodórekesz fedélének nappabőr borításán is, igaz itt dombornyomással.

DS 7 CROSSBACK LOUVRE
Tökéletes elegancia a visszapillantó tükör külsején is.

Az igazi ékszerdoboznak számító belső tér egyenesen lenyűgöző és kényelmes. Az óraszíj mintázatú, bazaltfekete nappabőr, vagy a kristályokkal díszített vezérlőgombok szintén az elegancia egyértelmű mutatói. A francia elegancia minket is magával ragadott korábbi tesztünk során, erről bővebben itt olvashatsz: DS 7 Crossback: francia eleganciát rejt a szürke külső

DS 7 CROSSBACK LOUVRE

A lenyűgöző alkotásról szóló bemutatónk a következő oldalon folytatódik!

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
1
2