tűsarkú magassarkú divat női cipő
(Fotó: standret/Freepik)

A tűsarkú cipő a legtöbb nő életében a mai napig olyan, mint egy mumus. Pontosabban csak félig olyan, mert félig nagyon is vonzó, kívánatos. De a félelem sokszor nagyobb a kipróbálást tüzelő vágynál. Pedig megéri félretenni az aggodalmakat, és tűhegyre állítani a világot! Cikkünkből megtudhatod, kinek melyik lehet a jó választás.

A bizonytalan járás nem több hiedelemnél

A tűsarkú cipő és a stabil járás nem két, külön lapon emlegethető tényező. Nem véletlenül hozzuk fel ezt a sarkalatos kérdést, hiszen sokan azt gondolják, hogy tűsarkakkal egyszerűen képtelenség normálisan menni. Pláne biztonságosan. Tény, hogy ránézésre akár instabilnak is tűnhet a törékeny hatást keltő cipellő. De ez csak a látszat, amire nők milliói szolgálnak bizonyítékul. Ha ez nem így lenne, akkor nap, mint nap esnének orra vagy hasra a tűsarkakban tipegő hölgyek. Mindez olyan előítélet, ami szintén erőteljesen beivódott a köztudatba, és nehezen mozdítható ki onnan.

Konkrétan csak egyetlen egy módja van a sztereotípiák felülírásának: a tapasztalat, mégpedig a saját tapasztalat. A CCC termékei ugyan online is elérhetők, de a személyes próba varázsát ebben az esetben, főleg ha sok bizonytalanság övezi a választást, akkor érdemes kihasználni. Az üzletek országszerte biztos alapként szolgálhatnak a nyugodt, felhőtlen vásárláshoz. És így a próba sem maradhat el. Akik pedig pontosan tudják, hogy nincs mitől tartaniuk, online is könnyedén kiválaszthatják a CCC széles spektrumot bejáró palettájából azt a cipőt, ami a szívüknek kedves.

női cipő
(Fotó: PR)

A következő oldalon megtudhatod, hogy mi alapján dönts a tűsarkú vagy a magassarkú mellett.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
1
2