l.l. junior háza kinga felesége
(Fotó: L.L. Juniro/Instagram)

Nagyon úgy tűnik, hogy L.L Junior és párja, Körtvélyessy Kinga szakítása végleges. Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, a hölgy pár hete egyik napról a másikra elköltözött a zenésztől, és vitte magával gyereküket, Lilit is. Nagyon úgy tűnik, hogy L.L. Junior mielőbb meg szeretne szabadulni mindentől, ami párjára és közös életükre emlékezteti, a zenész ugyanis már hirdeti a törökbálinti családi házukat is. Ha érdekel, milyen luxus extrákkal van felszerelve L.L. Junior háza, olvass tovább. Tipp: Hatalmas gyémánt gyűrűvel jegyezték el Vajna Tímeát! – FOTÓK

L.L. Junior áron alul kínált háza jó vétel lesz leendő tulajdonosának, ugyanis telis tele van extrákkal

Az örökpanorámás, 240 négyzetméteres, háromszintes, két fürdőszobás, hatteraszos, kétgarázsos ingatlant 280 millió forintért dobták piacra. A Bors szerint egy ilyen luxus ingatlanért ez meglehetősen nyomott ár, a családi házat valószínűleg azért kínálják áron alul, hogy minél előbb elkelhessen.

ll junior jáza eladó
(Fotó: ingatlan.com)

A leendő tulajdonos számára a borsos ár ellenére is nagyon jó vételnek ígérkezik a ház, hiszen azt minden igényt kielégítően építették. Az ingatlan extrái között megtalálhatók a legmodernebb biztonsági és kényelmi technológiák, úgy mint: térfigyelő kamera rendszer, videós kaputelefon, 4 darab hűtő-fűtő klíma, a nyílászárók 3D letérképezése minden helyiségben, és a hangvezérlésű Safari Smart Home rendszer. Sőt, a házban még egy borospince is helyet kapott.

A Bors az üggyel kapcsolatban megkereste L.L. Juniort is, aki megerősítette hogy valóban eladó a háza, de nem kívánt bővebben nyilatkozni a témában.

Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •