vajna tímea zoli eljegyezték eljegyzés
(Fotó: Vajna Tímea/Instagram)

Vajna Tímea az Instagram-oldalán osztotta meg az óriási hírt, miszerint szerelme, Zoli eljegyezte őt. A lánykérés valójában nem most, hanem még július 21-én történt, azóta titokban tartották a nagy hírt. Timi a bejegyzésében az eljegyzésről készült képek mellett szerelmének is szánt néhány érzelmes mondatot. Tipp: Járd körbe Vajna Tímea kétmilliárdos Beverly Hills-i luxusvilláját – VIDEÓ

Vajna Tímea nem gondolta volna, hogy készen áll egy új szerelemre, de Zoli teljesen levette a lábáról

„Barátságból szerelem 07/21/21 Szerelembe esni a legváratlanabb emberrel a legváratlanabb időben. Nem gondoltam volna, hogy készen állok rá, de annyira jó voltál hozzám, ami teljesen magával ragadott és szépen lassan azon kaptam magam, hogy beléd szerettem” – írja Vajna Tímea az eljegyzés alkalmából. Szerencsére nem kell a képzeletünkre hagyatkozni a lánykérést illetően, ugyanis Timi egy rakás képet osztott meg közösségi oldalán a nagy napról. A 24 órán keresztül elérhető Instagram Story-kból azt is megtudhattuk, hogy a pár az eljegyzés óta többnyire csak utazgatott: voltak többek között Londonban és Saint Tropez-ban is.

A képek alapján az eljegyzésre a hollywoodi sztárok között is népszerű kaliforniai Montecitóban, egy gyönyörű tengerparton került sor. A gyémánt eljegyzési gyűrű csodálatosan csillog Timi kezén, de ami még ennél is fontosabb, hogy végre együtt láthatjuk a boldog párt. Gratulálunk!

 

A néhai Andy Vajna jó barátja, Zoltán kezdetben csak védelmezőként, pártfogóként állt a gyászoló özvegy oldalán, ám idővel egyre közelebb kerültek egymáshoz, emlékeztet a Blikk. Vajna Tímea és Zoli tavaly vállalták fel kapcsolatukat, de idén márciusban váratlanul bejelentették szakításukat, pedig az eljegyzés állítólag már akkor szóba került. A pár nem sokkal később újra egymásra talált, és azóta is dúl a szerelem.

Ezek a cikkek is érdekelhetnek: 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •