daniel ricciardo
(Fotó: Lego)

Az F1-rajongók az új Lego Technic McLaren Formula-1 versenyautóval hódolhatnak szenvedélyüknek. Az új játékautó láthatóan a F1-es csapat autóversenyzőinek, Lando Norrisnak és Daniel Ricciardónak is elnyerte a tetszését. Tipp: Valtteri Bottas olyan búcsúajándékot kapott a Mercedestől, hogy leesett az álla

Az új Lego Forma-1 versenyautó 1432 darabból áll

A versenyautót a Lego Csoport a McLaren Racing mérnökeivel közösen alkotta meg, annak érdekében, hogy az eredeti lehető legpontosabb mása lehessen. A McLaren versenyautó LEGO Technic változata teljes egészében az életnagyságú autó mintájára készült, amely V6-os motorral, mozgó dugattyúkkal, a pilótafülkéből aktiválható kormányzással, felfüggesztéssel és differenciálzárral rendelkezik. Az új modell a csapat különleges 2021-es festését idézi. Ha érdekel, hogyan rántották le a leplet az új Lego McLarenről a F1-es csapat pilótái, kattints ide.

mclaren versenyautó f1
A kimondottan felnőtteknek tervezett játékautóhoz a jól ismert szponzormatricák is járnak

lego technic mclaren forma 1 versenyautó

A Lego Technic McLaren Formula-1-es versenyautó 1432 darabból áll, több mint 13 cm magas, 65 cm hosszú és 27 cm széles. A különleges modellt a szponzorok matricáival teszik teljessé. A Lego versenyautó 2022. március 1-től lesz elérhető a gyártó weboldalán, a LEGO Store üzletekben, a partnerek üzleteiben és a McLaren kiskereskedelmi hálózatában világszerte.

Ezeket se hagyd ki:

Forrás, fotók: Lego

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •