legjobb randihelyek párkapcsolati szakértő valentin nap
(Fotó: svetlanasokolova/Freepik)

A tökéletes randi nemcsak a két félen múlik, hanem azon is, hogy milyen helyszínt választanak a randevúhoz. Jó hírünk van azok számára, akik kifogytak a romantikus vagy a rendhagyó helyszínekből: elindult Magyarország első randihelyszín-ajánló weboldala. A projekt megálmodója Pataki Nóra, a legjobb randihelyek specialistája, akinek segítségével könnyen megadhatjuk az első löketet az ismerkedésnek, vagy ha már párkapcsolatban élünk, újabb izgalmas élményekkel gazdagodhatunk.

Tervezd meg a tökéletes randit online

A frissen indult tokeletesrandi.hu abban segít a szerelmeseknek vagy a jövendőbeli pároknak, hogy olyan randihelyszínt ajánljon nekik, ahol biztosra vehetik, hogy egy újabb szintre emelhetik kapcsolatukat.

Pataki Nóra gyerekkora óta imádott másokat meglepni egyedi, kreatív ajándékokkal, felnőttkorában pedig már abban is örömmel és nagy fantáziával segítette barátait, hogy hova vigyék aktuális párjukat randevúzni.

„Az egyik barátom például azzal keresett meg, hogy segítsek neki kitalálni, mit vegyen a feleségének a születésnapjára. Mindig jó ötletek vannak a tarsolyomban, általában nagyon meg vannak velem elégedve azok, akik korábban hozzám fordultak” – mesélte Pataki Nóra. Innentől pedig már csak egy lépés választotta el attól, hogy a hobbiszintről specialista szintre lépjen, és vállalkozóként ajánljon személyre szabott randihelyszíneket.

„Egy másik barátom, akinek szintén adtam már korábban néhány tippet, kérdezte meg egyszer tőlem, hogy miért nem foglalkozok a randihelyszín-tanácsadással komolyabban, miért nem csinálok egy vállalkozást. Egy érvet sem tudtam felsorakoztatni a tanácsa ellen, úgyhogy bele is vágtam” – beszélt Nóra arról, hogyan született meg a vállalkozása.

Nem feltétlenül a drága randi a jó randi

legjobb randihelyek
Nóra szerint nem kell minden randevúnak, évfordulós vacsorának exkluzívnak lennie, amiért mélyen a pénztárcánkba kell nyúlnunk, egy egyszerű vacsorát vagy sétát is fel lehet dobni egy kis egyediséggel, kreativitással.

A randihelyszínek specialistája szerint a munkájához elsősorban kreativitás kell, meg természetesen néhány alapinformáció arról a személyről, akit az ügyfele randevúra szeretne hívni. Illetve azzal is jó tisztában lennie, milyen a hölgy vagy az úr stílusa. Emellett fontos még az elején meghatározni, mekkora összeget szánnak a randevúra.

A következő oldalon megtudhatod, milyenek a legjobb randihelyszínek.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
1
2