Nem csak az első randis fiataloknak szól

Nóra szerint fontos, hogy akkor se feledkezzünk meg a randevúzásról, ha már régebb óta párkapcsolatban élünk. Ezzel kifejezhetjük figyelmességünket, törődésünket a másik felé, amiből merítkezni tud a kapcsolat a nehezebb időszakokban. Éppen ezért nem csak a húszas éveikben járó, első randijukra készülő fiatalok találhatnak hozzájuk illő randihelyszíneket Nóra ajánlásai között. A most indult weboldalon az ötvenes-hatvanas éveikben járó, házassági évfordulójukat ünneplő házaspárok is találhatnak számukra kellemes opciót, hogy feledhetetlen körülmények között ünnepeljék meg a boldogító igenjük kimondását.

randi párkapcsolat
A legjobb randihelyek repertoárja folyamatosan bővül, a későbbiekben olyan extra szolgáltatások lesznek elérhetők. Ezek között megtalálható lesz például a lövészet, a hőlégballonozás, a lovaglás, a borkóstolás és az éjszakai fürdőzés. (Fotó: Freepik)

Az újonnan indult weboldalon olyan rendhagyó ajánlatokat lehet találni, amik máshol nem elérhetők. Például kizárólag olyan éttermi ajánlatok, amik valami extrát nyújtanak ahhoz képest, mintha csak az utcáról tévedtünk volna be. Az egyik helyen romantikus gyertyafényben fogyaszthatják el a vacsorájukat a párok, a másikon pedig ők választhatják ki, milyen zene szóljon, illetve egy teljesen külön randi-menüt kapnak, ami csak számukra elérhető.

A honlapon található helyszíneket Nóra saját maga is kipróbálta, így csak olyat ajánl, amiről biztosan kijelentheti, hogy működik. Ami pedig az árakat illeti: a legolcsóbb ajánlat tizenhárom-tizennégyezer forintnál kezdődik, a legdrágábbak pedig százezres nagyságrendűek.

Tudd meg, melyek a legjobb balatoni randihelyek

balatoni kutatas kezdo
Mivel a balatoni randihelyek a legnépszerűbb ajánlatok között vannak, Nóra tervei között szerepel, hogy jövőre még több alternatívával készül ügyfeleinek. (Fotó: Pixabay/poszarobert)

A weboldal nemcsak fővárosi, hanem egyre több vidéki helyszínt is ajánl, például a Balatonnál. Utóbbiak közé tartozik többek között az a jachtos ajánlat, ahol egy grillvacsorát fogyaszthatnak el a szerelmesek. Egy másik hajózási társasággal pedig olyan megállapodást kötött a specialista, mely szerint a randevúzók a hajón tölthetik az éjszakát. A randihelyszínek specialistája hamarosan újabb kreatív ötletekkel segíti majd a szerelmesek sorsának alakulását, ám erről egyelőre nem szeretne többet elárulni.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
1
2