kristen stewart diana spencer film
(Fotó: YouTube/Movie Trailers Source)

Megérkezett a várva várt Diana-életrajzi film, a Spencer első előzetese, amelyben a címszereplőt nem más alakítja, mint a Twilight-filmekkel világhírűvé vált egykori tinisztár, Kristen Stewart. Ez is érdekelhet: Szívszorító előzetes érkezett a Schumacher-dokumentumfilmhez

Pablo Larraín filmje Diana Spencer életének egyik legjelentősebb és legdrámaibb hétvégéjét fogja bemutatni a nézőknek. Egészen pontosan az 1991-es karácsonyi ünnepi időszakot, amikor Diana úgy döntött, hogy elválik Károly hercegtől. Az alábbi videón te is megnézheted a Diana-film előzetesét:

 

Azt már most kijelenthetjük, hogy a film biztosan katartikus hatással lesz a nézőkre. A látottak alapján Kristen Stewart tökéletesen hozza Diana sajátos mozdulatait és manírjait, és bár az előzetesben csak egy pillanatra szólal meg, az amerikai színésznő a brit akcentust is jól elsajátította. Nem lepődnénk meg, ha ez a szerep hozná meg neki a nagy áttörést, hiszen az elmúlt évek filmjei alapján egyértelműen kijelenthetjük, hogy Kristen Stewart korosztályának egyik legjobb színésznője, és egyre jobban sikerül levetkőznie azokat a stigmákat, amiket az Alkonyat-filmek aggattak rá. Érdekesség, hogy a film készítői a parókát és a sminket leszámítva semmilyen egyéb trükköt (pl. protézist) nem alkalmaztak azért, hogy Kristen minél jobban hasonlítson a néhai hercegnőhöz.

Ha többet olvasnál az angol király családról, kattints az alábbi címek valamelyikére:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •