napi cuki kutya hyundai
(Fotó: tucson_prime/Instagram)

A kitartás meghozza gyümölcsét, legalábbis egy kóbor kutyának nem is olyan régen meghozta. Egy brazil Hyundai-kereskedés dolgozói ugyanis arra lettek figyelmesek, hogy egy kutya ebédszünetben fel-felbukkant az autószalonban. A szalon dolgozói először azt hitték, hogy az eb egy idő után majd tovább ál, de miután hetek múlva is visszatérő vendég maradt, előbb-utóbb már nevet is kapott a jámbor kutya. Napi cuki kutyás cikkünk következik Tusconról, a Hyundai elsőszámú munkatársáról.hyundai tuscon
Tuscon a kutya és a Hyundai-modell, amiről elnevezték (Fotó: tucson_prime/Instagram)

A kitartó kutyát úgy megszerették az ott dolgozók, hogy végül úgy döntöttek, befogadják. A kutya így nem csak nevet és otthont kapott, de még munkát is. Bizony, Tuscon ugyanis hivatalosan is a Hyundai-szalonban dolgozik, nappal autókat értékesít, éjszaka pedig védi a területet. Sőt, az egykori kóbor eb azóta már igazi internetes sztár lett, saját Instagram-oldallal és százezernél is több követővel.

A képeket elnézve Tuscon igazán jó munkaerő, fogadja a vásárlókat, értékesít, de ha kell  akkor még az ügyfélszolgálat munkájában is részt vesz. Szerintünk joggal pályázhat a hónap dolgozója címre is.

Ha további kutyás cikkek érdekelnek, szerencséd van, ugyanis az ember legjobb barátja állandó szereplő a Drive Me Baby-n. Legutóbb például éppen arra adtunk tippeket, hogyan szállítsd biztonságosan kutyádat az autóban. Ha pedig a nyári hőségben strandolni támad kedved a kis kedvenceddel, akkor feltétlenül látogass el az ország legújabb kutyás strandjára, a keszthelyi kutyás parkba.

Forrás: Bored Panda