berki krisztián
(Fotó: Berki Krisztián/Instagram)

Ahogy az várható volt, pár nap titkolózás után végre kiderült, hol nyaral Berki Krisztián és Mazsi. Berkiék Instagram-oldalait az elmúlt napokban elárasztották a luxus paradicsomban készült képek és videók, az egyik legújabb bejegyzésen azonban már megjelent a geo tag is, így már mindenki tudja, hol pihenik ki az elmúlt hetek fáradalmait és botrányait.

Berkiék nyaralásának helyszíne: Constance Moofushi, Maldív-szigetek

Ahogy azt korábban mi is megírtuk,Berki Krisztián és felesége, Mazsi még húsvét előtt indultak útnak legújabb, idén legalább már a haradik luxusnyaralásukra. Mindezzel nem is lenne baj, ha nem a legnagyobb világjárvány kellős közepe lenne, ráadásul Berki ellen folyamatban van egy rendőrségi eljárás is egy korábbi közúti szabálysértés miatt.

Berki egyik legújabb, medencében koktélozgatós képe mellé még egy napi “bölcsességet” is megosztott követőivel:

“Na, gyerekek amikor télidőben be vonszoljátok magatokat a “medancéba” na akkor ne felejtsetek el legalább 2 italt magatokkal vinni…. Aki összekeverné melyik a jobb vagy a bal (mint oly sokszor én) annak kifejezetten két egyforma italt ajánlok. Na, most amikor már bent vagy és elhelyezkedtetek na akkor a két italt az egyik és másik kezedben kell, hogy tartsátok….. Eddig meg van? Jó! Ezután, amikor jobbra fordulsz arra nézelődni…. vagy amikor balra fordulsz ott nézni valakit vagy valamit akkor szinte energiamentesen tudtok italozni hiszen még csak a kezeteket sem kell felemelnetek! Ezt a tippet ma ingyen adtam, szép napot zsiványok” – zárja gondolatait a botrányos celeb.

Ezek a sztárhírek is érdekelhetnek:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •