keszthelyi vivien autóversenyző
Fotó: Facebook/Vivien Keszthelyi

Keszthelyi Vivien csupán 20 éves, mégis olyan karriert futott be már most, amelyet sok autóversenyző megirigyelhet. Ráadásul nemcsak a pályán mondható szerencsésnek, hanem a szerelemben is. Vivien ugyanis három éve alkot egy párt Michael Schumacher unokaöccsével, Daviddel.

Keszthelyi Vivien és párja is tehetséges versenyző

A háromszoros túraautó bajnok autóversenyző Keszthelyi Vivien nem csak gyönyörű, de tehetséges is. Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy az idei évben az Euroformula Openben versenyzik. A fiatal hölgy nem titkolt célja, hogy minél előbb eljusson a Formula 1-ig, ami a jelek szerint hamarosan bekövetkezhet.

Tudtad, hogy Vivien is tagja volt a W Series, a kifejezetten csak nőket indító Formula 3 csapatának? Itt írtunk róla: Magyar lány is szerepel a W Series elnevezésű női autóverseny-sorozaton

Vivien jelenleg nagy erőkkel dolgozik az idei szezonján. Annak ellenére, hogy ez lesz számára az első idény, ahol formaautóval indul, máris meglepetést okozott. Az első versenyhétvégéjén, a Forma-1 Portugál Nagydíjon pontszerző lett, amellyel messze túlszárnyalta a tőle elvártakat. Ezt pedig csak tetézte a második, franciaországi versenyhétvégéjén nyújtott teljesítményével, ahol szintén sikerült pontokat szereznie. A csinos versenyzőnő korábban számos vezetési tippet osztott meg velünk, amelyeket itt találsz: A 20 éves magyar lány többet tud a vezetésről, mint bárki más – tippeket is ad

Nem csak a pályán, a szerelemben is szerencsés

Vivien a magánéletben is kifejezetten szerencsésnek mondhatja magát, hiszen Ralf Schumacher fiával, David Schumacherrel alkot egy párt. A fiatal versenyzőt Vivien 2018-ban ismerte meg, akkoriban még a Formula 4-ben építette karrierjét Michael Schumacher unokaöccse. David egy év múlva már a Formula 3 bajnokságán bizonyított, ahol dobogós helyezést ért el. Nem csoda tehát, hogy egymásba bolondult a két fiatal, hiszen Vivien három bajnoki címmel a zsebében szintén a Formula 3-ban versenyez.

Noha a fiatalok rendkívül elfoglaltak, igyekeznek minél több időt tölteni egymással. Ugyan egyelőre még nem terveznek semmilyen komolyabb előrelépést, egy korábbi, TV2 Plusznak adott interjúban Vivien elárult egy-két dolgot kapcsolatukról:

“Eddig soha semmi nem utalt arra, hogy nem maradunk együtt. Elég határozott, ahogyan én is, úgyhogy valamikor lesz majd eljegyzés is, de az még odébb van. Most még a karrierünkre fókuszálunk. Egy biztos azonban, hogy együtt tervezzük a jövőt.”

További tehetséges női autóversenyzőnőkről készült összeállításainkat itt találod: 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •