termeszetes smink makeup
A kollekciót intenzív színek, kiemelkedő hatékonyság és tartósság jellemzi; fotó: Pexels/Pixabay

Egy sminktermékkel kapcsolatban mindannyiunk alapelvárása, hogy legyen hatékony, tartós, de egyre többen tartják fontosnak azt is, hogy természetes összetevőket tartalmazzon és állatokon se teszteljék. A MÁDARA több mint tíz éve készít és fejleszt természetes, vegán, valamint állatkísérletmentes minőségi kozmetikumokat. Most pedig egy fontos mérföldkőhöz érkezett a márka: itt a természetes, 100%-ban vegán, állatkísérletmentes sminkkollekció, ami ráadásul nagyon vagány! Ezenkívül még Ecocert/Cosmos minősített és genderless is.

A természetes smink nem unalmas

A kollekciót intenzív színek, kiemelkedő hatékonyság és tartósság jellemzi. Profi körülmények között is megállja a helyét. A MÁDARA MAKEUP kollekciója finom ásványi pigmentekkel, organikus növényi kivonatokkal, hialuron savval, C- és E-vitamin tartalommal, legmagasabb minőségű olajokkal és fixálókkal nem csak optikailag teszi szebbé a bőrt, hanem ápolja, táplálja a bőrt és természetes SECOND SKIN érzést biztosít.

természetes makeup MÁDARA
Alapozó, ajakfény és highlighter is van a kollekcióban

A MÁDARA makeup kollekciójának tagjai:

 • SKIN EQUAL Soft Glow Folyékony alapozó, SPF 15: tökéletes egységet alkot az arcbőrrel, 10 árnyalatban érhető el, széleskörű UVA/UVB védelmet biztosít.
 • THE CONCEALER Ragyogást tökéletesítő korrektor: hatékonyan tünteti el a sötét karikákat, foltokat, bőrpirosságot, ennek ellenére szinte láthatatlan marad; 6 árnyalatban érhető el.
 • COSMIC DROPS építhető highlighter: ultra finom ásványianyagokkal készült, amelyeket egy hialuronsav és aloe vera lapú szérumban kevertek el.
 • GUILTY SHADES Eye & Cheek: Ez a sokkféleképpen bevethető fény engedi kibontakozni a kreativitásodat. Bőrazonos hidratálót is tartalmaz kiegészítve a barack-szilva és olíva nyugtató triójával.
 • GLOSSY VENOM Hidratáló ajakfények: a magas fényű, vegán formula csodás fénybe, színbe és hidratáltságba öltözteti az ajkaidat; 7 árnyalatban kapható.
 • BROW POMADE: minősített, természetes mousse formula segítségével minden erőfeszítés nélkül, könnyen elérhetőek a hosszan tartó, precíz szemöldökök.

Színes és inspiráló a vegán sminkkollekció

Csak természetes, tiszta és etikus forrásból származó összetevőket használunk, és a legfőbb célunk bebizonyítani, hogy a természetes makeup használata nem jelent egyet az unalmas és visszafogott megjelenéssel. A legmodernebb technológia segítségével vagány, színes, inspiráló, ugyanakkor minősített természetes és vegán sminkkollekciót alkottunk” – mondta Lotte Tisenkopfa-Iltnere, a MÁDARA alapítója és kreatívvezetője. „2010-ben, még a BB krémek népszerűségének előretörése előtt a MÁDARA kifejlesztette egy színezett arcápoló fluidot, és ez a márka best-seller terméke lett. Három évvel ezelőtt bevezetett CC krém azonnal népszerűvé vált, az eladási listák élére került. Ezek és a bőrápolási termékeinkkel elért sikereink megerősítettek abban, hogy megértett az idő egy nagyon egyedi, merész ugyanakkor természetes és vegán sminkkollekció megszületésének.

n-beauty
A szép megjelenéshez az ízléses smink mellett a tiszta, hidratált bőr is elengedhetetlen

Fontos, hogy a szép smink a tiszta, ragyogó, hidratált bőrnél kezdődik, ezt pedig télen, a kinti hideg-benti meleg miatt sokkal nehezebb elérni. Főleg, ha az autó száraz levegőjével is gyakran találkozik a bőr. Pár trükk segítségével azonban megelőzhető a kipirosodott, száraz bőr.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •