marriott dubaj
A JW Marriott Marque Hotel Dubai-ban ilyen kilátás nyílik a szobákból. (Fotó: marriott.com)

Ingyen éjszaka az 5 csillagos JW Marriott  Dubai Hotelben

(Fotó: marriott.com)
Az Emirates a repülőjegy mellé ezúttal szállást is biztosít az öt csillagos JW Marriot Marquis Dubai hotelben, amely a világ egyik legmagasabb felhőkarcolójában található – díjnyertes éttermekkel, saját bevásárlóközponttal és világhírű gyógyfürdővel. A légitársaság Economy osztályára jegyet foglaló utasok Dubajba érkezésük első éjszakáját tölthetik el a szállodában külön költség nélkül. Az azonos feltételek mellett First és Business Class osztályokra jegyet foglaló utasok pedig dubaji utazásuk első két éjszakáját tölthetik el ugyanott.
Dubaj hotelei, így a JW Marriot Marquis hotel is érintésmentes bejelentkezést biztosítanak, a szobákat pedig fertőtlenítik. A zárt épületekbe, köztük a bevásárlóközpontokba való belépés során is kötelező lázmérés történik, a létesítmények üzemeltetői pedig különböző digitális, érintésmentes intézkedéseket vezettek be a biztonság növelése érdekében, többek között ilyen például az érintésmentes étlap az éttermekben. 
jw marriott hotel dubai medence
(Fotó: marriott.com)
jw marriott hotel dubai
A szobákból pazar kilátás nyílik a városra. (Fotó: marriott.com)
Dubaj közterületein, akárcsak az Emirates járatain kötelező a szájat és orrot eltakaró maszk viselése. Ez alól kivételt jelentenek a 6 éven aluli gyermekek. Az éttermekben és kávézókban az étkezés vagy italfogyasztás idejére a maszk levehető. A közterületeken és a tömegközlekedési eszközökön ügyelni kell a személyek közötti biztonságos távolság megtartására.
A következő oldalon megtudhatod, miért az Emirates lett a legbiztonságosabb légitársaság 2020-ban.
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
1
2