europcar-segitseg-koronavirus
Az Etesd a dokit! kezdeményezés mellé állt a Europcar

A Europcar Autókölcsönző a koronavírus-járvány ideje alatt az átmenetileg felszabadult kapacitásait arra fordította, hogy olyan szervezeteket támogasson, akiknek a munkájára még inkább szükség van ebben a nehéz időszakban. Segítették a Magyar Élelmiszerbank, a Magyar Vöröskereszt, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat munkáját, az Etesd a dokit! kezdeményezés mellé álltak. Továbbá segítették a United Way Magyarország, OtthON- Iskolát minden otthonba! programját. Sok ember életén könnyített a Europcar-segítség, 700 egészségügyi csomagot kézbesítettek a frontvonalban dolgozóknak.

Europcar-segítség szerte az országban

A tatabányai iroda a munkatársai a Magyar Vöröskereszten keresztül 2 hétig naponta 280 adag étel kiszállításában vettek részt. Győrben a Magyar Máltai Szeretetszolgálattal együttműködésben 164 csomagot juttattak el rászoruló családokhoz. Az Etesd a dokit! civil kezdeményezés csapatának szintén két hétig segített a vállalat, itt napi 150-200 adag melegételt és 700 egészségügyi csomagot kézbesítettek a frontvonalban dolgozóknak. Emellett a cég folyamatosan kapcsolatban áll a Magyar Élelmiszerbank Egyesülettel, ahol szintén az adományok eljuttatásában vesz részt. Ha egy szervezetnek nehézséget jelent eljönni egy élelmiszeradományért a budapesti központba, a Europcar mindent megtesz azért, hogy leszállítsa a rakományt a nélkülözőknek.

Etesdadokit-europcar-segitseg
Segít a Europcar, etetik a dokikat

Az egészségügy területén közvetlenül is segítő kezet nyújtott a vállalat. Három kocsit ajánlott fel a Semmelweis Egyetem vezetésével végzett H-UNCOVER országos, reprezentatív vizsgálat elvégzéséhez.

„Külön öröm volt számunkra, hogy néhány gyerkőc tanulásának megkönnyítéséhez is hozzá tudtunk járulni. Tíz darab asztali számítógépet ajánlottunk fel Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Molnár Mózes Általános Iskola karosi intézményének. Továbbá a United Way Magyarország OtthON- Iskolát minden otthonba! program keretén belül mi juttattuk el az adományozott számítógépek egy részét az otthonokba” – mondta el Trungel Viktória, a Europcar Magyarország marketing vezetője.

Szerte a világban, így Magyarországon is az utóbbi hetekben példátlan az összefogás. Mi is rendre hírt adunk a támogatásokról, adományokról – többek között arról, hogyan segítette a Suzuki, a ŠKODA, vagy a Renault a Magyar Vöröskereszt munkáját. Vagy arról is, mit ajánlott fel a rászorulóknak a Hankook.

NEKED AJÁNLJUK: Tudtad, hogy a SUV a nők nagy kedvence? Többek között azért, mert nagy, biztonságos és kényelmes. Cikkünket itt találod.

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •