disney+ disney plus streaming magyarországon
Júniusban érkezik a Disney+-ra a Marvel filmekből ismert antihős, Loki saját sorozata (Fotó: Disney Plus/YouTube)

Belsős információk alapján már javában zajlik a Disney+ hazai lokalizációja. Az utóbbi évek egyik legnagyobb új online streamingszolgáltatása 2019-ben indult, és olyan népszerű sorozatok mennek rajta, mint a The Mandalorian, a további Star Wars, valamint a Marvel filmekből már jól ismert karakterek saját sorozatai.

A Sorozatjunkie, magyar sorozatokkal foglalkozó szakportál értesülései szerint nem kell már sokáig izgulnunk a Disney+ hazai indulása miatt. Információik szerint már gőzerővel folyik a tartalmak magyarítása, így a közeljövőben elstartol az online videótár. Az oldal hozzáteszi, hogy a Magyarországra ugyancsak érkező, és az HBO GO-t váltó HBO Max kapcsán nincsenek hasonló információik, így az már borítékolható, hogy ezek közül valószínűleg a Disney+ érkezik legkorábban.

A Disney+ aduászai: Baby Yoda és Marvel hősök

 

Az utóbbi időben már hazánkba is elérkezett a streamingboom, hiszen a veterán nagyágyú, a Netflix mellett egyre több magyar nyelvű tartalommal várja a nézőket az Amazon Prime és az Apple TV+ is. Emellett az HBO Go is az amerikai premierekkel egyidőben hozza el a sorozatait. Ennek egyik példája a múlt héten bemutatott Jóbarátok: Újra Együtt.

Az biztos, hogy Magyarország már felkerült a Disney+ térképére, ugyanis egy ideje elérhető annak magyar nyelvű beharangozó oldala. Ezen lehetőségünk van feliratkozni a Disney hivatalos hírlevelére, amin keresztül elsőként értesülhetünk majd, amikor végre valahára elstartol itthon is a szolgáltatás.

Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •