férfi farmer fazonok
Fotó: PR

(X) A farmer alap ruhadarab egy férfi ruhatárában. Minden alkalomra fel tudod venni: munkahelyre, találkozóra az ismerősökkel, moziba. Ugyanakkor nem sokan figyelnek arra, hogy a megfelelő modellt válasszák ki a testalkatukhoz, pedig ez fontos tényező. Most abban segítünk, hogyan találd meg azt a nadrágot, amiben jól fogsz kinézni.

1. Fontos a szabás

Az, amiből érdemes kiindulni, az a férfi farmer szabása. A választék nagyon széles, az egyik legsikeresebb modell a slime, azaz a klasszikus csőnadrág. Könnyedén illeszkedik, de nem túl szűk és ideális lesz számodra, ha normál, vagy sportos testalkatod van, és követed a legújabb trendeket.

A szűkebb férfi farmernadrágok a skinny kategóriába esnek. Itt viszont arra kell figyelned, hogy a túlzottan keskeny láb nem igazán mutat jól ebben a fazonban. Továbbá, ha nem szereted a szűk ruházatot, akkor ez a modell nem neked való, hiszen ezek a nadrágok akadályozhatnak a mozgásban.

A masszívabb testalkat nagyon jól fog kinézni a teljes hosszában egyenes szárú farmernadrágban. A te lábad is erősen kidolgozott? Válaszd ezt a modellt! Ha viszont azt szeretnéd, hogy optikailag vékonyítson a nadrág, akkor a tapered fazon lesz a tied! Ebben az esetben a nadrág szára csak a térdtől felfelé kezd el szűkülni, ezért a masszív combok nem lesznek feltűnőek. Nagyon jó ötlet lehet a farmerjogger is: a laza szabásnak és a boka körüli pántnak köszönhetően nagyobb testalkaton is jól mutat.

2. Férfi farmer: Amikor számít a méret

A következő lépés a megfelelő méret kiválasztása: figyelj a derékméretre és a nadrág hosszára! Ha ismered a méreteid, könnyű dolgod lesz. Némileg könnyebb kiválasztani a megfelelő modellt, ha nadrágok méretezve vannak: S, M, L és így tovább. Ebben az esetben olyat válassz, ami a legközelebb áll hozzád.

3. A derékmagasságra is figyelj!

Mielőtt megveszed a férfi farmernadrágot, ellenőrizd, hogy milyen a derékszabása. A alacsony nyitott résszel rendelkező derékrész általában a vékonyabbaknak való, a magasított rész pedig azoknak, akiknek erősebb a testalkatuk. Masszív comb és derék, plusz kilók a hason: könnyedén elrejtheted a magasított résszel!

4. Férfi farmer: Melyik a kedvenc színed?

Azoknak az uraknak, akik plus size méretekkel rendelkeznek, a sötét árnyalatot javasoljuk. A fekete és sötétkék farmernadrág optikailag vékonyít. Ám ha nincs szükség erre a kis “csalásra”, akkor válassz webáruházunkban olyan színt, amilyet éppen szeretnél!

Támogatott tartalom

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •