Joe Biden
forrás: skynews.com

Többször is elesett Joe Biden, az Amerikai Egyesült Államok elnöke miközben az elnöki különgépre, az Air Force One-ra igyekezett felszállni. A kínos eseményről természetesen videó is készült.

Elesett a vörös szőnyegen az amerikai elnök

A TMZ amerikai magazin tette közzé azt a videót, amely a kínos pillanatokat rögzítette. Joe Biden amerikai elnök a napokban történt masszázs szalonok ellen elkövetett terrorcselekmények miatt indult repülős útjára. Sajnálatos módon már a felszállás során kellemetlen meglepetés érte, és Joe Biden elesett a lépcsőn, ráadásul nem csak egyszer.

A TMz által megosztott felvételen látszik, ahogy Biden igyekszik elérni a vörös szőnyeggel borított lépcsősor tetejét. A nagy igyekezetben azonban nem egyszer, nem is kétszer, hanem háromszor is megbotlik. A kínos szituációt az elnök azzal próbálta indokolni, hogy a nadrágja felelős a botlásért. Ezt a videón úgy bizonygatja, hogy többször is leporolja az öltönynadrágja alsó részét. A videó végén az elnök még utoljára hátrafordul és egy szalutálás bemutatásával jelzi: minden rendben, felért a lépcső legfelső fokára.

A kínos jelenetet itt tekintheted meg:

Nem Joe Biden az egyetlen amerikai elnök, akit ennyire kellemetlen szituáció ért a repülőtéren. Egy korábbi elnök, Gerald Ford 1975-ben szintén elesett az ausztriai leszállópályán. A balesetet szintén rögzítették, és okaként az esős időt jelölték meg. Jimmy Carter ugyan nem a kifutópályán, hanem otthonában esett el, mégis a balszerencsés politikusok közé sorolandó. Az ex-elnök olyan szerencsétlenül bukott el, hogy eltörte a medencecsontját és hónapokig tartó kórházi ellátásra szorult.

Nézd meg azt is, milyen luxusautókkal szállítják az országok vezetőit: Páncélozott luxus: ezekkel az autókkal járnak a legnagyobb államfők

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •