jégkorcsolya korcsolya téli sportok
(Fotó: senivpetro/Freepik)

Egy éjszaka, ami csak a téli örömökről és a korcsolyázásról szól! Január 22-én szombaton több mint 40 jégpálya és jégcsarnok várja a korizni vágyókat meghosszabbított nyitvatartással és színes programokkal szerte az országban. A négy központi helyszín Debrecen, Győr, Veszprém, és Budapesten a Városligeti Műjégpálya lesz. Tipp: A tél szerelmeseit idén minden eddiginél jobb programokkal várja Ausztria

A rutinosabbak a jégkorongozás alapjaival is megismerkedhetnek

A Magyar Jégkorong Szövetség hatodszor rendezi meg a Jégpályák Éjszakája elnevezésű eseményt. A koronavírusjárvány miatt tavaly elmaradt, most viszont minden eddiginél izgalmasabb és színesebb lesz a késő éjszakai órákba nyúló sportesemény. Három kiemelt vidéki nagyvárosban, Debrecenben, Győrben és Veszprémben különösen gazdag programmal várják a jeges sportok szerelmeseit, mindhárom helyen lesz jégdiszkó, és arról is gondoskodnak a szervezők, hogy a már rutinos korcsolyázók megismerkedjenek a jégkorongozás alapjaival. Emellett több balatoni műjégpálya – a szigligeti, a füredi, a siófoki és a lellei – is meghosszabbítja a nyitva tartását szombaton.

téli sport jégpályák éjszakája jégkorcsolya westend tetőkert
(Fotó: Freepik)

Az esemény fő helyszíne a budapesti Városligeti Műjégpálya lesz, ahol ezúttal szlalomozhatnak is a bátrabbak, vagy gyakorolhatják a kapura lövést, és nyereményekkel kecsegtető különböző kvíz- és más ügyességi játékokba is bekapcsolódhatnak. Kitelepül a fővárosi műjégre a Rádió 1, az esti órákban 17 és 20 óra között Cooky Mix és kívánságműsor szól a hangszórókból, és részt vesz majd az eseményen a magyar jégkorongsport népszerű kabalafigurája, Csúszka is. A Jégpályák Éjszakája programjairól itt találsz további információkat.

Ezeket a cikkeket se hagyd ki:

Forrás: Programturizmus

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •