Ford Puma
Fotó: Ford

A krajovai Ford gyár gyártósoráról legördült az 1 milliomodik új Ford Puma. A jubileum alkalmából látványos kisfilmet forgatott a Ford. A romániai gyár több munkatársa mellett az M-Sport Ford World Rally Team (WRT) pilótája, Adrien Fourmaux is szerepel a videóban. Sőt Josephine Payne, a Ford Románia elnöke és a Krajova üzem igazgatója is feltűnik. Ezt se hagyd ki: Ennyire biztonságos és környezettudatos a Ford Mustang Mach-E

Az M-Sport Ford Puma Rally1 eddig csak prototípusként jelent meg a 2021 Goodwood Festival of Speed nézői előtt, látványosan megüzenve, hogy a Ford nagy erőkkel készül színre lépni az elektromos hajtásláncú autók világszintű versenyein. Ennek első epizódjaként 2022 januárjában rajthoz áll a FIA Rally Világbajnokság (WRC) szezonnyitó futamán, a Monte Carlo Rallyn.

A Ford Puma Hybrid Rally1 ajtóstul ront be a buliba

A Chrome Productions három napon át, 40 fős stábbal forgatta le a “Ford Puma Hybrid Rally1 ajtóstul ront be a buliba” című filmet. A videóban az M-Sport Ford Puma Rally1 életre kel egy villámokkal tarkított elektromos viharban, majd lenyűgöző iramban száguld végig a Krajova üzemen.

Az autót az M-Sport Ford WRT pilótája, Adrien Fourmaux vezette egy sor rámpán és emelvényen keresztül, amiket a Ford mérnökei helyeztek el a gyárcsarnokban. A Ford munkatársai a film kedvéért az összeszerelő robotokat is átprogramozták, hogy a forgatókönyvnek megfelelően mozogjanak.

A video minden szereplője a Ford munkatársa volt, és a figyelmes nézők a jelenetekben elrejtett apró poénokat és utalásokat is kiszúrhatják.

Kattints tovább, a cikk a következő oldalon folytatódik.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
1
2