csollany szilveszter állapota koronavírus
(Fotó: Csollány Szilveszter/Facebook)

Csollány Szilveszter szervezete két hónapon át tartó hősies küzdelem után végül tegnap este feladta a harcot a koronavírussal szemben. A magyar olimpikon tornászt egy egész ország gyászolja; barátai, pályatársai és tisztelői tucatjával emlékeznek meg a barátai körében csak Szilasként ismert sportolóról. Ez is érdekelhet: Meghalt Csollány Szilveszter olimpiai bajnok tornász

Csisztu Zsuzsa Instagram-oldalán emlékezett meg a magyar olimpikon tornászról: „Drága Barátom! Szilas, ezt az utolsó gyakorlatodat már nem tudtad befejezni, egyszerűen nem hiszem el ezt a pusztítóan fájdalmas hírt! Leírni sem vagyok szinte képes: Nyugodj békében Szilaskám!”

Schobert Norbi és felesége, Rubint Réka is megható sorokkal emlékezik meg az ideje korán távozott sportolóról. Réka ezt írta Facebook-oldalára: „Nincsenek szavak … ismét egy felfoghatatlan és elfogadhatatlan tragédia! Egészen biztos vagyok abban, hogy egy ország darabokra tört szíve dobban most egyszerre, egy emberként! Őszinte részvétem a Családnak, Barátoknak! Isten Veled Bajnok! Nyugodj békében!”

Őszinte részvétem a Családnak, a Nemzetnek! A Covid nem vicc. Halálos katasztrófa minden családban. Én tudom…😥😥😥😥🙏

Közzétette: Norbi Update – 2022. január 24., hétfő

Berki Krisztián a londoni olimpia lólengésben aranyérmes tornásza nem csak Csollány Szilveszter olimpiai aranyat érő sydney-i gyűrűgyakorlatát osztotta meg Instagram-oldalán, de még saját profilképét is a néhai sportolóéra cserélte.

Mások mellett Tóth Gabi, Gyurta Dániel, Zimány Linda, Pataki Ági és Hosszú Katinka is megemlékezett az 51 éves tornászról.

Ajánó:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •