kulka jános stroke
(Fotó: RTL Sajtóklub)

A Pa-dö-dő énekesnője, Lang Györgyi tavaly novemberben szenvedett sztrókot, azóta pedig Kulka János lett a legfőbb támasza. A színész kétnaponta megy Györgyihez, akivel tanítják egymást beszélni. A Kossuth-díjas színész és a Pa-Dö-Dő énekesnője már gyerekkoruk óta ismerik egymást, korábban egy párt is alkottak, de  szakítás után is jó barátok maradtak. Tipp: Kulka János a stroke miatt már csak árnyéka régi önmagának

Kulka János szerint Lang Györgyi a sorstársa

„Minden másnap jön, tanítjuk egymást beszélni” – mondta Kulka Jánosról a Klubrádió Ötös című műsorában Lang Györgyi, aki jelenlegi állapotáról is megosztott némi információt. „Nehéz most, mert a jobb kezem rossz, béna, és nem tudok egyedül odébb menni” – árulta el Lang, aki csak a bal kezét tudja mozgatni. Mint mondja, naponta jár hozzá egy ápoló, egy gyógytornász és egy logopédus, a nap maradék óráiban pedig mindig számíthat egy barátra, aki az egyedül mozogni nem képes énekesnő segítségére van. A sok figyelem nem tetszik neki, de tudja, hogy most erre van szüksége:

„Mindig ott van valaki, és ez borzasztó, de azt is tudom, hogy a gyógyulásom most a barátaimon múlik” – vallotta be Györgyi.

Kulka János sorstársának hívja Lang Györgyit, hiszen első kézből tudja, min megy keresztül barátja, 2016-ban ugyanis ő is sztrókon esett át. Saját betegségéből azóta sem gyógyult fel teljesen, tavaly ősszel súlyos depressziótól szenvedett, azonban amikor Lang Györgyinek szüksége volt rá, azonnal barátja segítségére sietett.

Ajánló:

Forrás: Blikk

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •