michael schumacher dokumentumfilm netflix
(Fotó: Formula1.com)

A Schumacher család egy kedves ajándékkal lepte meg egyik kedvenc, olaszországi éttermét a közelgő ünnepek alkalmából. Különleges karácsonyi üdvözlőlapot készítettek, a képen Michael Schumacher is rajta van – vette észre a Blikk. Ezt se hagyd ki: Jean Todt nyilatkozott, ezt tudtuk meg Michael Schumacher állapotáról

A Ferrari csapat versenyzőjeként Schumacher egyik kedvenc étterme volt a maranellói Mondana. A Schumacher család rendszeresen látogatta a helyet. Annyira megszerették, hogy még akkor is állandó vendégek maradtak, mikor Schumacher nem a Ferrari istálló színeiben versenyzett.

A hétszeres világbajnok pilóta családja idén egy különleges karácsonyi meglepetéssel készült az étterem dolgozóinak. A kézzel készített ünnepi képeslapon a volt autóversenyző fia, Mick egy 47-es rajtszámú autóval tűnik fel. Testvére, az Eb-, és vb-győztes westernlovas Gina egy ló hátán látható, melyen egy szánt húz. A szánon Michael Schumacher integet télapóként, míg felesége, Corinna manónak öltözött. A képeslap mellé ajándék is járt, Mick Schumacher egyik sisakját is elvitte az étterem tulajdonosaiknak.

A Schumacher család igyekszik kerülni a nyilvánosságot a világbajnok balesete óta. Michael Scuhmacher 2013 decemberében a francia Alpokba utazott, hogy családjával pihenjen, ám síelés közben letért a pályáról és balesetet szenvedett. Annak ellenére, hogy sisak volt rajta, súlyos fejsérülés érte. Nem sokkal az eset után helikopterrel a Grenoble-i kórházba szállították, ahol két műtét után mesterséges kómába fektették. Azóta már visszatért genfi otthonába, ahol Corinna és egy orvosi csapat a nap 24 órájában gondoskodik a hétszeres Forma-1-es pilótáról.

Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •