Cirkuszok éjszakája liptai claudia
Ifj. Richter József, cirkuszigazgató és Liptai Claudia, aki először veszi fel a cirkuszi porondmester szerepét (Fotó: Magyar Nemzeti Cirkusz)

Idén is fürdőznek a Magyar Nemzeti Cirkusz elefántjai a Balatonon! Kibővített műsorral és extra programokkal vár mindenkit a Magyar Nemzeti Cirkusz idei Cirkuszok éjszakája rendezvénye Balatonlellére most pénteken és szombaton (július 10-én és 11-én). Az ünnepi műsor házigazdája mindkét napon Liptai Claudia lesz, aki először mutatkozik meg cirkuszi szerepkörben.

Dübörög a cirkuszi szezon a Balatonon

A balatoni elefántfürdetéssel veszi kezdetét a Cirkuszok Éjszakája. Idén csak erre a két napra érkeznek az afrikai elefántok egyenesen a Szadai Safari Park-ból, ahol jelenleg is tartózkodnak a Magyar Nemzeti Cirkusz egzotikus állatai, miközben Balatonlellén az Osztrák Nemzeti Cirkusszal karöltve már július 1-jétől dübörög a cirkuszi szezon.

Cirkuszok éjszakája
Mint mindig, a Cirkuszok éjszakája egyik fő attrakciója az elefántfürdetés (Fotó: Magyar Nemzeti Cirkusz)

Július 10-én, pénteken 11 órakor a Magyar Nemzeti Cirkusz sátrától rendőri felvezetéssel indul az ünnepi felvonulás egészen a balatonlellei Napfény Strandig. A felvonuláson az afrikai elefántok mellett részt vesznek a társulat artistái és nyolctagú zenekara is. A Balaton-parton a tűzoltóság segítségével az elefántok egy hatalmas fürdőt vesznek, majd elfogyasztják jól megérdemelt gyümölcstáljukat. Ezt követően egy kis ízelítőt adnak a cirkuszi eladásból, majd a hetes főúton visszaindul a karaván.

A következő oldalon megtudhatod, mit gondol Liptai Claudia az eseményről.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
1
2