ikrek autó
Fotó: dailymom.com

Nem mondunk újat azzal, hogy amikor megszületnek a gyerekek, az életünk gyökeresen megváltozik. Arról már írtunk korábban, hogy mi az a 10 dolog, amit nőként feltétlenül tegyünk az autóba. Most megmutatjuk, mi az, aminek anyaként egészen biztosan a kocsidban a helye.

1. Napszemüveg

Az előző tízes listánknak is alapkelléke. Gyerekek mellett a szerepe még jobban felértékelődik. Senkinek nem kell bemutatni, hogy egy-egy rossz éjszaka után mi mindent képes elfedni egy jól megválasztott napszemüveg. Arról nem is beszélve, hogy kialvatlanul még a napsugarak is sokkal zavaróbbak. A napszemüveg tehát továbbra is alapdarab, egyértelműen a kocsidban a helye.

anya fia autó
Egy jó napszemüveg öltöztet és eltakar (fotó: everydaycori.com)

2. Popsitörlő

Az aduász. Nemcsak a babapopsira, hanem mindenre jó. Kezet törölni evés előtt, után, közben. Letörölni a kiömlött vizet, üdítőt. A zsíros ujjlenyomatokat. A poros műszerfalat. Nem véletlenül mondják, hogy a gyerek születése után az anyák jolly-jokere lesz. Kezeket fel, ki törölt már vele alkalom adtán etetőszéket, konyhapultot, koszos cipőt, padlót, bármit? Sok anya beteszi a kocsiba, mikor megszületik az első gyereke, majd azt veszi észre, hogy még akkor is beugrik érte a drogáriába, amikor a gyerekek már rég kirepültek, annyira megszokja az autóban.

Azért a környezet védelme érdekében bánjunk vele takarékosan. Ha nagyon tudatosak vagyunk, akkor pedig helyettesítsük textilpelenkával és egy kis vízzel. Illetve válasszunk bőrbarát, lehetőleg magas víztartalmú márkát.

nedves torlokendo kocsidban a helye
Pizza utáni kéztörléshez is tökéletes (fotó: keepinglifesane.com)

Az összeállítás a következő oldalon folytatódik.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
1
2
3