ZX8000 cipő
2020. szeptember 25-e óta elérhető világszerte

Az A-ZX sorozat következő idei modelljéhez az adidas Originals összefogott a LEGO Csoporttal, hogy játékosságot vigyenek a ZX8000 modell megjelenésébe. A dán játékgyár jellegzetes jegyei azonnal felismerhetőek az adidas ikonikus lábbelijén – megmutatva, hogy az ember sosem lehet elég idős a játékhoz.

Hogyan képzeljük el mindezt? A ZX8000 cipő megjelenése a klasszikus LEGO® kockákat idézi meg – a különleges ZX8000 modell sokszínű designja a szintetikus bőrből készült felsőrészen, valamint a gumi cipőtalpon is megmutatkozik. A LEGO bütykökkel díszített sarokrész merész stílust kölcsönöz, a címkén pedig az adidas mellett a LEGO logó is helyet kap. A két márkajelzés feltűnik a ZX8000 modell sárga talpbélésén is. A hat különböző színű cipőfűző és a cserélhető LEGO kockadísz a fűzőn még izgalmasabbá teszi a megjelenést.

 

1984-ben az adidas teljesen átformálta a cipők világát. A legelső ZX széria bevezetésével a márka bebizonyította, hogy ezek a modellek bármilyen képességű futó teljesítményét fokozzák. A hivatásos futók és cipőrajongók által egyaránt elismert ZX hamar ikonikussá vált. Több mint tíz évvel a ZX széria megjelenését követően az Originals az A-ZX kollekcióval jelentkezett. A különleges kollekció keretében a márka legjelentősebb partnereivel működtek együtt. Ennek eredményeként 26 különböző modellt dobtak piacra 2008-ban és 2009-ben. 2020-ban az adidas Originals visszahozza az A-ZX modelleket. Ezzel az ikonikus márka lassan elindul a jövő felé – ennek fontos lépése a mostani ZX8000 modell.

Az adidas Originals – LEGO ZX8000 cipő 2020. szeptember 25-e óta elérhető világszerte ezen a webshopon keresztül.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •