ADA bútor Alika

Az ADA egy osztrák családi vállalkozás, amelyet a fenntartható, minőségi és önellátó termelés szándéka vezérel. A lakberendezési ötletektől kezdve a házon belüli fafeldolgozáson, a vázszerkezetek felépítésén és a kárpitozáson át a csomagolásig szinte minden munkát házon belül végeznek el – így születnek meg a trendi és stílusos ADA bútorok!

ADA AUSTRIA premium: exkluzív egyedi bútorok

Az ADA AUSTRIA premium a lehető legjobb választás azok számára, akik értékelik az exkluzív egyedi munkákat. Csak a szabad kollekció fotelekkel együtt 36 ülőgarnitúrát és 38 ágyat tartalmaz. Tartós minőség, hagyományos kézművesipar és a típusok sokfélesége jellemzi a magasabb árkategóriájú prémium bútorokat. Az erőforráskímélő és természetes anyagokból készült termékek összhangban állnak a természet és a környezet iránti egyre növekvő felelősségtudattal. „Az ADA AUSTRIA premium márkával csaknem minden egyedi igénynek eleget tudunk tenni” – mondja Gerhard Vorraber az ADA vezetőségétől.

ADA bútorok - Verona

ADA bútorok - Tabora

ADA Premium - Smart

ADA bútorok - Preston

ADA trendline: fiatalos és stílusos bútorok

A második sajátmárka a közepes árszegmenshez tartozó modern bútorválasztékot képviseli: a friss, modern és rugalmas választék a fiatal célcsoportot szólítja meg, és az okos tervezés változatosságára és az egyéni életstílusra fekteti a hangsúlyt. Az ADA trendline szabad kollekciója fotelekkel együtt 55 ülőgarnitúrát és 46 ágyat tartalmaz.

A vásárlók a két sajátmárka minden bútordarabjára öt év garanciát kapnak. „Az ADA bútorokra elsősorban a hosszú élettartam jellemző – hangsúlyozza Gerhard Vorraber.  – Fenntartható és erőforráskímélő gyártási folyamatban készülnek, és végigkísérik az emberek teljes életét.”

ADA Trendline - Domino

ADA Trendline - Arno

ADA Trendline - Beria

Megtakarítás, helyettesítés és újrahasznosítás

Az ADA mindig a következő évtizedre tekintve hozza meg döntéseit. Ezért a vállalat egy fenntarthatósági ütemtervet készített, és ebben kiemelten a megtakarítás, helyettesítés és újrahasznosítás tényezőire épít. A hulladék 94%-át újrahasznosítják. Ennek 61%-a újrafeldolgozásra kerül, és 33%-ából pedig energiát nyernek. A faelemekhez kizárólag klímasemleges beszállítóktól származó minőségi olajokat használnak. Ezekhez az ADA a környezetvédelem érdekében vízbázisú ragasztókat, regionális tömörfát, például tölgyet vagy cirbolyafenyőt használ, és fával fűti az angeri központot.

ADA gyár Ausztriában

Az ember és a természet kedvéért

Az ADA 65 éve szilárdan áll az ausztriai Angerben, és az egyik legnagyobb munkáltatóként vállal felelősséget a régióért. A cég 17 diák képzését végzi, sport-, kulturális és szociális területeket szponzorál, illetve elkötelezett a fajok védelme mellett. „Angerben, de a magyarországi Körmend és Nova telephelyeken is támogatunk regionális sportegyesületeket – teszi hozzá Margot Wisiak marketing igazgató. – Ezzel párhuzamosan a körzet különböző kulturális rendezvényeit is támogatjuk.” A következő években az ADA a helyszíni biztonságba fog beruházni, és ezzel is erősíti regionális kapcsolatait. Többek között az angeri székhelyen terveznek új épületet 2023/2024-re.

Fűfotel ADA bútorok

ADA bútorok: Világos jövőbeli irány

Az ADA már több mint egy éve átalakulási folyamatban van. Ez magában foglalja a márkaépítést és -erősítést, illetve a digitalizálást és a teljes vállalatot átfogó jövőkép kialakítását. „Célunk egy olyan erős bútormárka megvalósítása, amelyet környezettudatosságáról és regionális jellegéről ismernek” – foglalja össze Margot Wisiak marketing igazgató a tervezett irányt.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •