Mercedes amg eqe suv

A különösen praktikus belső térrel és teljesítményközpontú hajtáslánccal rendelkező EQE SUV modell a Mercedes-AMG kínálatának egyik legsokoldalúbb tagja. A Mercedes-EQ elektromos platformjára épülő újdonság két elektromotorja és teljes mértékben változtatható összkerékhajtása kivételes AMG vezetési élményt ígér.

AMG formanyelv minden részletben

A Mercedes-AMG EQE SUV már álló helyzetben sokat ígér: a letisztult felületek és a dinamikus arányok látványos kettősét tovább fokozzák az olyan AMG-specifikus kiegészítők, mint például a black panel hűtőmaszk a krómozott, függőleges lamellákkal, valamint az AMG feliratok. Az egyedi AMG lökhárítókat magasfényű, fekete betétek emelik ki, a széria DIGITAL LIGHT fényszórók pedig egyedi, AMG-specifikus üdvözlő és elköszönő fényeket vetítenek az autó nyitásakor vagy zárásakor. Az oldalnézetet a még erőteljesebben domborodó kerékjárati ívek határozzák meg, amelyeket aerodinamikailag optimalizált, 21 vagy 22 colos AMG könnyűfém keréktárcsák töltenek ki. Hátul a diffúzor fokozza a sportosságot.

Sportos hangulat a belső térben

Mercedes-amg EQE SUV utastér

A belső tér is félreismerhetetlen AMG géneket hordoz. A sportos hangulatot az egyedi varrású ülések határozzák meg, a márka identitását pedig az első üléseken található AMG logó és a fejtámlák dombornyomott AMG felirata erősíti. Az AMG Performance kormánykerék a könnyed dinamikát sugallja, miközben gyors hozzáférést biztosít a legfontosabb funkciókhoz. Mindkét modellhez opcionálisan elérhető a Hyperscreen, ami egyedi AMG tartalmakkal gazdagítja a nagy teljesítményű modellt.

Az EQE SUV akár 687 lóerőre is képes

Mercedes amg eqe suv

Mindkét Mercedes-AMG EQE SUV modell lelke a teljesítményközpontú elektromos hajtáslánc, amely egy-egy elektromotort tartalmaz az első és a hátsó tengelyen, teljesen adaptív összkerékhajtási rendszert alkotva. A maximális teljesítmény 476 lóerő az EQE 43 4MATIC esetében, míg az EQE 53 4MATIC+ az opcionális AMG DYNAMIC PLUS csomaggal 687 lóerő leadására képes, a maximális nyomaték pedig típustól függően 858-tól 1000 Nm-ig terjed. A tekintélyes teljesítmény leadásában a 4MATIC (EQE 43) és a 4MATIC+ (EQE 53) adaptív összkerékhajtás segít – utóbbi esetben a ’+’ az EQE 53 fokozott menetdinamikájára utal. Mindkét rendszer az adott vezetési körülmények függvényében osztja el az erőt a tengelyek között, ráadásul a mechanikus rendszereknél sokkal gyorsabban. A nyomatékot a rendszer másodpercenként 160-szor ellenőrzi és módosítja szükség szerint. A teljesítmény elosztása a kiválasztott üzemmódtól is függ: Sport és Sport+ módban a hátsó tengely kap nagyobb szerepet.

A luxus suv további extráiért lapozz a következő oldalra!

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
1
2