Mercedes Benz_Laureus_Change the world for girls4
A Mercedes Benz sporteszközökkel is támogatja a kezdeményezést

A sport képes megváltoztatni a világot, megállítani a diszkriminációt és az erőszakot, megszüntetni a hátrányokat! Ez a szlogenje a 17 évvel ezelőtt alakult Laureus Sport for Good Foundation-nek (Laureus Sport A Jóért Alapítvány), amely mellett a Mercedes-Benz is elkötelezte magát.

Az alapítvány és az autógyár azon dolgozik, hogy a hátrányos helyzetű fiataloknak esélyt adjon egy jobb jövőre, hogy a sporton keresztül a gyerekek felismerjék az erősségeiket és megtanulják, hogyan hozhatják ki magukból a legjobbat.

Mercedes Benz_Laureus alapitvany
Az Indigo Youth Movement projekt Dél-Afrikában

Az alapítvány jelenleg több mint 100 kezdeményezést támogat 35 országban. A Mercedes-Benz azonban nem csak anyagilag nyújt segítséget ehhez, hanem kimondottan személyesen is, például a menedzsmentből többen is egy-egy projekt személyes támogatói lettek.

Mercedes Benz_Laureus_Change the world for girls2
A csapatban mindenki egyenlő

Az autócég erősen elkötelezett a nők mellett, ezt az elkötelezettségét mi sem bizonyítja jobban, mint a She’s Mercedes kampánya.  Ennek a személetnek a jegyében tűzte ki maga elé célként a vállalat, hogy a sporton keresztül megerősíti a hátrányos helyzetű fiatal lányokat. Akik így képesek lesznek fellépni az erőszak ellen és egy saját, önálló életet élni, és egy saját jövőt választani.

Mercedes Benz_Laureus_Change the world for girls3
A sport és a játék öröme növeli a lányok önbizalmát

És hogy miért lehet szeretni a Mercedes autókat? A Mercedes CLS 450 4Maticot például azért, amiről korábban itt írtunk.

(Forrás: Mercedes-Benz)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •