bugatti chiron
(Fotó: Bugatti)

A Bugatti Chiron 3 millió dolláros induló árával jelenleg is a világ egyik legdrágább autója. Cikkünkből most megtudhatod, hogy milyen mélyen kell a zsebébe nyúlnia a kedves vevőnek, ha nem éri be az alapfelszereltséggel, és egy kis extrával szeretné felruházni az autóját. Annyit elöljáróban elárulunk, hogy egy bizonyos tétel annyiba kerül, mint egy komplett új Ferrari Roma. Tipp: A Bugatti legújabb járműve jó, ha eléri a 30 km/órás végsebességet

Hogyan verjünk el 1,4 milliárd forintot gyorsan

Egy bennfentes által a Facebookra megosztott fotó alapján a Bugatti által gyártott luxus elképesztő méreteket ölt, legalábbis az árakat illetően biztosan. A kép alapján a kiválasztott modellhez a megrendelő összesen 476 460 dollár (kb. 151 millió forint) értékben rendelt választható extrákat, mint például a 62 ezer dolláros (kb. 20 millió forint) panorámatetőt vagy az 56 ezer dolláros (kb. 18 millió forint) belső kárpitozást. Az olcsóbb tételek is felfoghatatlanok az átlagember számára, ilyenek például az autó hátulján található exkluzív „Super Sport” Bugatti logó, ami „csak” 4 millió forint vagy a címben is említett 800 ezer forintos biztonsági övek.

bugatti árlista
(Fotó: GTBoard/Facebook/Carscoops)

A Bugatti Chiron választható opciói közül messze a legdrágább a „Blue Royal Carbon” elnevezésű tétel, ami egy karbonszálas karosszéria színezést takar. A leendő vevőnek csak ezért 222 500 dollárt, azaz kb. 70 millió forintot kellett kicsengetnie. Amennyit itt a színezésre költöttek, annyiért már egy vadonatúj 2022-es Ferrari Romát is megkaphatunk, pár millió pluszért pedig akár már a legújabb és egyben legerősebb Mercedes-AMG GT 63 S E-Performance-t is a miénk lehet, de ugye kinek a pap… Ez is érdekelhet: Közel fél milliárd forintba kerül ez a Bugatti Chiron karóra!

Ha érdekel, mennyibe került végül az egyedileg felszerelt Bugatti Chiron, kattints a következő oldalra.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
1
2