peugeot e-rifter

A PEUGEOT RIFTER mostantól 100%-ban elektromos motorral is elérhető! Hatótávja a WLTP ciklus szerint akár a 280 km-t is elérheti. 2 különböző hosszúságban készül, és akár 7 személy szállítására is alkalmas, ráadásul a korlátozott forgalmú belvárosi zónákba is behajthat.

100%-ban elektromos technológia

A PEUGEOT e-RIFTER maximális teljesítménye 100 kW, maximális nyomatéka 260 Nm. Végsebessége 130 km/h, 11,2 másodperc kell neki, hogy nulláról százra gyorsuljon fel. Mindkét karosszériaváltozat (a Standard és a Long is) 18 cellából álló, 50 kWh kapacitású lítiumion-akkumulátorral rendelkezik, amely a WLTP protokoll szerint verziótól és vezetési stílustól függően akár 280 km-es hatótávra is képes. Az akkumulátor hőszabályozása az utastér fűtésrendszerére csatlakozik, ennek köszönhetően pedig rövidebb lehet a töltési idő, optimális a hatótáv és nő az akkumulátor élettartama. Az autó kétfajta fedélzeti töltővel érhető el, melyekkel minden helyzetben könnyű a töltés.

e-rifter töltés

Három üzemmódban vezethető az elektromos Rifter

A középkonzol átalakult, itt kapott helyet, az új üzemmód váltó – ezzel válthatunk a Park, a Reverse, a Neutral, a Drive és a Brake módok között. Itt találjuk a 3 féle vezetési mód kiválasztó gombot. A felső részre pedig tárolórekesz került, amely az indukciós telefontöltőnek is helyet ad. Az új PEUGEOT e-RIFTER minden változatában elektronikus kézifék működik, amely – azonkívül, hogy helyet szabadít fel a padlón – kényelmesebbé és biztonságosabbá teszi a mindennapi használatot.

A követező oldalon kiderül, mennyi csomag fél el az elektromos Rifter belsejében.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
1
2