lexus es 2021

A 2021-es új Lexus ES friss technológiával és a formaterv megújulásával erősíti tovább a környezetbarát japán luxusautómárka pozícióját a felsőkategóriás limuzinok körében. Az autó a flottapiac és az üzleti szegmens fontos szereplője, most pedig itt a szedán megújult változata.

Lexus ES, a márka hibrid zászlóshajója

Az új ES csendes működését és utazási komfortját még magasabb szintre emelték, ami minden vezetési helyzetben tetten érhető; nemcsak az autó általános kényelmében, hanem a gyorsítás, fékezés és kormányzás finom, közvetlen összhangjában is. A Lexus mérnökei a lehető leglineárisabb visszacsatolásra törekedtek, éreztetve, hogy a jármű pontosan követi a vezető szándékait. A fejlett Lexus technológiák segítségével tovább növelték a hátsó felfüggesztés bekötési pontjainak merevségét, így a szerkezet kiemelkedő menetstabilitást biztosít az olyan menethelyzetekben is, mint például a nagy sebességű sávváltás.

Újratervezett hűtőmaszkjával és fényszóróival az új ES friss, modern látványt nyújt. Az új hűtőmaszk: a kevesebb függőleges vonal és az L-alakú elemek együttese erősíti a vízszintes rajzolatot és a forma térhatását

Emellett az ES F SPORT kivitelben a csúcstechnológiás adaptív, szabályozható lengéscsillapítású felfüggesztés is megtalálható, amelyhez új állítóművet terveztek a kiemelkedő menetkomfort és a minden helyzetben pontos kormányzás érdekében. Emellett az új ES-ben innovatív biztonsági technológiák is működnek; ilyen például a továbbfejlesztett Lexus Safety System+ rendszer, amely a még biztonságosabb autózás élményét szolgálja. A Lexus ES megújulására az újonnan tervezett egyedi hűtőmaszk és a fényszórók, valamint a belső térben megjelenő új színek teszik fel a koronát.

Újratervezett kerekek Új mintázatú küllők és csiszolt felületek díszítik a 17 colos sportos keréktárcsákat. A 18 colos kiviteleken a csiszolt felületek és a fekete festés kontrasztja erősíti a luxus érzetét

Új karosszériaszínek is érkeznek a 2021-es Lexus ES-hez. A most először elérhető Platina ezüst fényezés erős fény-árnyék hatásai még jobban kihangsúlyozzák a karosszéria vonalait, a magas fényű Szükre pedig hatásosan ráerősít a fémes jellegre.

A következő oldalon megismerheted az új Lexus ES belső újdonságait is.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
1
2
3