szeretetszolgálat adománykártya
Az összegyűlt forrásból rászoruló családoknak készítenek karácsonyi ajándékcsomagokat

Az év végi ünnepi szezonban ismét karitatív kampányt kezdeményez töltőállomás hálózatában az OMV Hungária és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat. Az akció során decemberben az autósok a vállalat 165 töltőállomásán, illetve az OMV honlapján online is vásárolhatnak 200 és 500 forintos Máltai adománykártyákat. A decemberben befolyó összeget a társaság megduplázza. A segélyszervezet rászoruló családok számára állít össze alapvető élelmiszereket tartalmazó karácsonyi ajándékcsomagokat. Ehhez járul hozzá adományával az OMV és a vásárlók közösen.

„Nem volt kérdés, hogy a Magyar Máltai Szeretetszolgálat segítségével idén is megszervezzük a karitatív kampányunkat. Ennyire nehéz és kihívásokkal teli év után különösen fontos, hogy ne tévesszük szem elől a nélkülözőket. Fontos számunkra, hogy tovább vigyük az együttműködést, amely segítségével reményeink szerint a nehéz helyzetben lévők széles körének tudunk örömet okozni karácsony idején” – mondta Kováts Botond, az OMV Hungária marketing menedzsere.

máltai szeretetszolgálat adománykártya

A vállalat immár hosszabb ideje segíti a Máltai Szeretetszolgálat munkáját. Tavaly év végén a mostanihoz hasonló akció keretében több mint 4 millió forintot adhattak át a szervezetnek. Az adományt a Máltai játszóbuszok üzemeltetésére fordították, amelyek eddig már több száz településen csaltak mosolyt gyermekek arcára. A Magyar Máltai Szeretetszolgálat adománykártyái 2021-ben is elérhetőek egész évben az OMV töltőállomásain.

Ha más módon is adakoznál karácsony közeledtével, ajánljuk figyelmedbe az alábbi lehetőségeket:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •