berki mazsi krisztián
(Fotó: Berki Mazsi/Instagram)

Berki Krisztián és felesége, Berki Mazsi úgy döntöttek, hogy élőben közvetítik gyermekük születését. A nagy eseménynek azonban ára van, a rajongók úgy követhetik élőben a szülés csodáját, ha kifizetnek érte 1490 forintot. Bár az ötlet elsőre bizarrnak tűnik, szinte biztosra vehető, hogy több százan, ha nem több ezren élnek majd a vissza nem térő lehetőséggel. Tipp: Berki Mazsi és Krisztián nem tud dönteni – számmisztikus segít nekik

A szülés közvetítésére már lehet regisztrálni

Hogy miért döntött Berki Krisztián és felesége a hétköznapinak éppen nem nevezhető szülés mellett, azt a Hot! magazinnak boncolgatta a celeb: „Hónapok óta különböző szülési videókkal álmodom és fekszem le, így azt gondolom, ha a feleségemnek ekkora segítség, hogy ilyen videókat láthat, akkor szeretném, hogy élőben közvetítsek. A testkamera pedig nem zavaró senkinek. Így mind a határon túli magyarok, mind pedig a magyarországi követőink, leendő anyukák, apajelöltek láthatják, ahogy két ismert ember közös életének legfontosabb órái telnek” – olvasható a Blikken.

A legkisebb Berki születési súlya is pénzt ér

Ha mindez még nem lenne elég a polgárpukkasztásból, Berki Krisztián egy nyereményjátékot is indított a szülés apropóján. Eszerint, az a kommentelő, aki helyesen megtippeli a születendő gyermek súlyát és hosszát, 100 ezer forint készpénzjutalomban részesül.

❣️ JÁTÉK 👼🏼 | #nyeremenyjatek NYERJ 100.000 Ft-ot készpénzben! 🍀 Tippeld meg ,hogy a #legkisebbberki mekkora súllyal (…

Közzétette: Krisztian Berki #aberki – 2021. október 29., péntek

Mondanunk sem kell Berki Krisztián és Mazsi bejelentéseire a kommentelők között igazi parázsvita alakult ki. A legtöbben nemtetszésüknek adtak hangot, ezek közül szemezgettünk:

Mazsikám, gondolod van annál lejjebb, mint élőben közvetíteni a legbensőbb pillanatokat? Berkiéknél van: pénzért élőben.

Eddig azt hittem hogy csak ennyire gátlástalan és a pénzért bármit megtesz, de most már biztos, hogy súlyos személyiségzavara van. Berkinek és ezek szerint az asszonynak is. Aki kiárulja a saját szülését,a gyermeke világra jöttét, a legbensőbb pillanatait, az beteg elméjű.

Ugyan ez már túlzás, kinek mi köze van hozzá?? Ez intim dolog szerintem és az anya egyébként is ki van szolgáltatva ebben a helyzetben, nekem pl nem hiányzott volna, hogy a páromon kívül más is ott legyen a baba születésénél! Már jó módjukban nem tudnak, mivel foglalkozni, tiszta szégyen, ez már brutál durva!

Legfrissebb sztárhíreinket se hagyd ki:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •