A „Citroën goes Ëlectric for all” szlogen 2020-ban 6 elektromos modell bevezetését jelenti a márka életében. Az új C4 és az új ë-C4 – 100% ëlectric bemutatkozása azt jelenti, hogy a Citroën folytatja az elektromos autózás világának meghódítását. És új fejezetet nyit a kompakt ötajtós modellek történetében.

Határozott koncepciója van az új C4-nek

Az új C4 és az új ë-C4 – 100% Ëlectric: különbözik az átlagtól. Elsősorban azért, mert sikerül ötvöznie a kompakt ötajtósok eleganciáját, finom vonalait és dinamizmusát, a lágy, kifinomult vonalakat és a jellegzetes grafikai elemeket a SUV-ok erőteljességével, karakterességével, amely a nagy kerekeken, a nagyvonalú, erőteljes megoldásokon és a karosszéria 360°-os védelmén keresztül mutatkozik meg. Az autó orra a V alakú fénycsíkkal a Citroën új esztétikai trendjét követi. A nagy átmérőjű (690 mm) kerekeket a középső felszereltségi szinttől felfelé elérhető 18 collos keréktárcsák még látványosabbá teszik.

elektromos C4
A magas és teljesen vízszintes, konkáv vonalú motorháztető a C5 Aircross SUV megoldására emlékeztet
Citroën C4 hátulról
A kerekek a karosszéria négy sarkán kaptak helyet, így látványosan „lezárják” a sziluettet

A matt fekete lökhárító védi és tartósabbá teszi az autót. Ragyogó fekete díszítőelemei kiemelik az egyes belsőégésű motorral szerelt verziókon elérhető krómozott kipufogóvéget, de az elektromos változat is kapott ilyen díszítéseket, melyek erőteljesebbé, dinamikussá varázsolják az autó külsejét.

A cikk a következő oldalon folytatódik. 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
1
2
3